Frostrim på ryggraden2
Gode naturlige kontraster, som jeg har forsterket, en smule for mye, men legger det ut som det er nå.
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Nikon D50
  • Sigma DC 17-70 2,8-4,5
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280029} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rune S.

Meget vakkert landskapsbilde i flotte farger og med forskjellig klima. Jeg ville kuttet på himmelen og gjort det større. Meget seværdig.

Mvh
Rune S
Willy H.

Takk for kommentar Rune S. De grå skyene lå som et lokk på bildet som ble mye bedre når jeg kuttet toppen slik du sa:)
Anita R.

Hei. Flott landskap og fine farver, men ville ha fått litt mer av huset med her, ser ut som det gjemmer seg bak buskene..Mvh Anita...)
Anne-Lise S.

Vil veldig gjerne se en større versjon av dette! Kan du legge ut en? Ser flott dybde, gode farger, en skikkelig høstdrøm, men synes himmelen virker utbrent og unødvendig for motivets helhet!

Anne-Lise
Willy H.

Enig at det blir et annet motiv, og kanskje til og med gi et mer fullendt uttrykk. Nå har det seg slik at dette bildet allerede er tredje valget av andre motiver av dette landskapet. Vanligvis er jeg stor tilhenger av å gå nærmest mulig, i alle fall ha noe nært i forgrunnen på slike landskapsbilder, men jeg synes avstanden var god her, med tanke på dybden i bildet, og at det strekker seg over flere tusen meter. Men takk for kommentar Anita, det setter jeg pris på.
Willy H.

Ehh, der treffer du svakheten med bildet. Skyene er utbrent. Jeg har en annen versjon der jeg har kuttet de grå skyene, men de hvite er fortsatt utbrent. Dette er på ingen måte et fullkomment godt teknisk bilde. Skulle hatt høyere blenderopning. Jeg tok det i forbifarten og brukte ikke nok tid på stedet. Det var motivet jeg ville ha, og kan gå tilbake og djøre det opp igjen ved en senere anledning. Skal legge ut en større versjon. Takk for kommentaren:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu