Malingsfjellet
En nattlig skitur til Malingsfjellet i Kvænangen i mai. Artig å oppdage at det var hull i varden og da passet det bra at midnattssola skinte
Utstyr
  • D200
  • 28-70 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger546
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279699} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kenneth K.
Meget bra tenkt. Dette var veldig fint å se på. Det eneste jeg syns ødelegger litt er den røde prikken nederst på varden der. Men ellers så syns jeg dette var godt gjennomført.

mvh Kenneth
Ivar B.
Fantastisk landskap og fantastisk vær for flotte skiopplevelser. Midtstillingen av varden er det eneste riktige i denne situasjonen. Sola er flott, nesten litt for perfekt. Får nesten litt stjernefilter følelse, selv om det er ekte vare. Herlig stemning. mvh ivar.
Kristin S.
Flott og kreativt. Jeg synes også midtstillingen fungerer utmerket her.

Mvh Kristin
Aleksander M.
Hei
Dette er meget bra! Kreativt og godt gjennomført. Midtstillingen av varden og sola fungerer utmerket. Landskapet er i tillegg nydelig. Bra jobba!

Mvh Aleksander
Odd Tore S.
Ganske snedig dette, ikke ofte at sol og hull i varder er så samarbeidsvillige. Flekken under varden understreker at dette ikke smart behandling i PS.
Midtstillingen funker bra og er vel også nesten nødvendig for å unngå optiske spøkelser.
Odd Tore
Jan R O.
Litt flaks må man ha når man er på tur, men slingringsmonnet for at dette skulle klaffe, kan ikke ha vært stort. Tenker da på sola i hullet. Bildet er forøvrig tatt klokka 2350 18. mai. Og som jeg tidligere har lært her på foto.no: Blend helt ned til f22 når bilder tas mot sola, derfor stjernefiltereffekten. Men den blir kanskje enda mer fremtredende med sola skinnende gjennom et lite hull?
Jan-Eilert P.
Spennende og kreativt løst. Flott formidling av varder som står i fjellet og som er rene ''fyrtårn'' for oss som vandrer i fjellet.

Bra dette.

Jan-Eilert
Jan R O.
Det med fyrtårn hadde jeg ikke tenkt på, men det er jo et veldig godt poeng.
Arne U.
Jeg vil ikke virke kritisk, snarere nesten inspirert. Er sola ekte? Eller er strålenes perfekte form shoppa?
For det var nesten for fint.
Jan R O.
Som jeg nevner i kommentaren min fra 1.10, så oppstår stjerneeffekten ved full nedblending (absolutt ingen pshop), men antagelig effektem den forsterket ved at sola skinner gjennom et trangt hull. Kanskje det er noen som kan si om det kan være tilfelle?
anders s.
nydelig motiv med en flott stemning. sola som skinner igjennom varden er virkelig prikken over i,en i bildet mvh anders
Erik J.
Svært elegant med solstrålene, veldig fint understreket av lyset under og på sidene av varden, som gir det hele en ekte følelse!
Ketil K.
Morsomt og elegant!
Kjell Sigurd S.
Artig løsning. Midtstillingen fungerer, men en plassering til en av sidene hadde også vært et alternativ. Fin effekt av solen som skinner gjennom. Forøvrig et flott landskap der, som drukner litt i oppmerksomheten til varden.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu