Østre Aker bilbane
Det ser iallefall litt ut som en mini-verden?
En kanskje litt utbrukt effekt. Jeg ville nå uansett forsøke det selv og liker resultatet her. Vet ikke om det området som er blurry skulle vært enda mer blurry?
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 70-200 f/4L USM
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279439} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Terje R.

Dette ser morsomt ut, ser nesten ut som modellverden :-).
Jan-Kristian H.

Artig hvordan du har fått det til å se ut som modeller, litt synd det er en stor del som er uskarpt, men det har kanskje noe med teknikken du har brukt for å få få til din lille miniverden? Vet ikke hvordan man gjør det men det er en fotograf som har gjort det med kjente byggverk( kommer desverre ikke på navnet)
Andreas S.

Hei og hjertelig takk for kommentarer!

Mvh. Andreas D.
Linde G.

Hei Andreas
Dette ser fullstendig ut som en modell verden. Artig effekt, og blurringen er bra den. Supert. Skulle jeg ment noe mer om blurringen så hadde det kanskje holdt bak i bildet og ikke foran, bare sånn at det var skarpt først og så mer og mer blurry, men hva vet vel jeg ?


Hilsen
Linde Gilberg
Andreas S.

Hjertelig takk for tilbakemelding Linde

Dette er jo en effekt som man enten får med egne objektiv eller via PS. Jeg har brukt en photoshopturtorial her, og den mente at man måtte ha blur både i front og bak:) Men jeg er lysten til å prøve ditt forslag også! Takker:)

Mvh. Andreas D.
Christian Erik B.

Kul T/S-effekt, men jeg liker å forsterke den enda mer når jeg leker meg med slikt. Dvs øke uskarpheten enda mer, og aller helst la fokusplanet gå på skrå gjennom bildet. Man kan også kombinere to fokusplan og dermed kun få ett begrenset område som er skarpt, men dette blir ofte litt for ekstremt ;-)

Mvh CEBergheim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu