Fotoblogg 21.09.2007.
Fotoblogg 21.09.2007.

Det er kanskje noen som vet hvor dette tidlige nordlysbilde er tatt? I alle fall om man legger merke til den karakteristiske klippen til h. i bildet.
Greit nok.
Bildet inngår i albumet Fotoblogg 2007- Siste året med ''Nord i Villmarka'' - I denne serien kan du følge prosjektet i sitt siste år i bilder.

Jeg understreker at det ikke kun er bilder jeg er fornøyd med som ligger i denne serien. Dette er ''ferskvarebilder'' som blir lagt ut etterhvert som prosjektet og turene går. Jeg syns det er artig om du tar deg tid til å kommentere bildene, men det er i utganspunktet ikke bildekritikk jeg er ute etter på disse bildene. Derfor ligger de fleste bildene under bildegalleriet. For å se bedre bilder fra prosjektet ligger enkelte i min portfolio og under bildekritikken.

(Bloggen starter etter påske 2007, men de første bildene er det også noen bilder fra januar, februar og mars.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279228} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ivar B.

Det er vel Skierfet i Sarek som er til høyre. Har hatt gleden av å oppleve en 10 dagers skitur gjennom dette landskapet og denne fantastiske villmarka. Fin stemning i bildet. landskapet rammes fint inn av det vakre nordlyset. slike opplevelser er viktig! Mvh ivar.
Vegard L.

Vakkert bilde dette!
Vegard
Robin J.

Enig med ivar ad plassen. Fint nordlydbilde.Mvh RJ
Kristin S.

Et flott nordlysbilde med fin stemning. Flott med de snøkledde fjellene i bakgrunnen.

Mvh Kristin
Kjell G.

Stemningsfullt og veldig flott! Jeg syntes først det var litt mørkt, men kom til at det er bra som det er.

mvh kjellg
Jan-Eilert P.

Hei fotodott-venner.

Ja det er riktig at det er skierfet-klippen i Sarek- Nord Sverige. Nordlys over Rapadalen.

Forøvrig er dette en av de siste turene i dette prosjektet. Blir kanskje lagt ut et bilde eller to i denne fotoblogg-serien om det blir noe ut av den aller siste turen. Dersom det ikke skulle bli noe av takker jeg for råd, hjelp og tilbakemeldinger på alle bilder i denne serien og underveis mens jeg har arbeidet med dette villmarksprosjektet de siste 6 åra.

Takk for god hjelp og tilbakemeldinger.

Jan-Eilert
Ketil K.

Meget stilig og gjennomført nordlysbilde, der landskapet er med å skape et spesielt motiv.

Tror jeg ville løftet de mørkere partiene noe, og fått litt mer detaljer overgang mellom landskap og horisont noen steder der det er mørkest. Snøfjell/skyer? i bakgrunnen kunne også kanskje vært noe lysere.
Jan-Eilert P.

Takk for kommentar ketil.

Selvsagt vanskelig i skyggeområdene på nordlysbilder tatt på høsten- før det ligger snø på bakken. Det er snø på fjella i bakgrunnen.

j-ep
Ketil K.

Hei Jan-Eilert.

Du har helt rett. Jeg mente egentlig ikke det mørke i landskapet, men i himmelovergangene mot det mørke der himmelen er mørk. Dette for å få konturene av landskapet litt tydeligere. Jeg var upresis.
Yngve L.

Jeg deler mening med Kjell, han var visst flinkere til å sette ord på det enn meg.

Bra dybde i dette bildet, verdensrommet-nordlyset(atmosfæren)-fjellene-skyene-fremre horisont-manglet bare Hillebergteltet i forgrunnen

Blir fort veldig grønt alt sammen når det er såpass mørkt og månen ikke stiller opp med sitt lys(mulig jeg tar feil), så det gjorde seg med en snøfri forgrunn. Her er det hakket før jeg ville gått inn i photoshop og jukset litt ved å plassere en mann på toppen av klippen i silhuett mot himmelen. Det hadde bragt meg inn i selve bildet, da hadde jeg ikke trengt å dra til fjells for å tømme tankene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu