Arild 19 år - Gla i geiter!
På gutteturen Bergen - Tromdheim tur/retur, traff vi på en flokk geiter på en fjellovergang midt mellom geitost, flaxlodd, troll og fjell. Vel, vi kunne ikkje la sjansen g fra oss, så vi hoppet ut av bilen og minglet med våre firbeinte venner. Dette bildet skilte seg litt ut fra de andre og derfor bestemte jeg meg for å dele det med dere...
Mobil-headsettet som henger rundt halsen ødelegger litt for den romantiske stemningen. Dessuten var jeg kanskje litt for ivrig med ''diffuse glow''.. Eller?
Utstyr
  • Nikon D50
  • 18-55mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279086} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Sondre J.K S.

Vær så snill og legg igjen en kommentar! Det blir så mye mer spennende for meg..:)
Sondre J.K S.

Vær så snill og legg igjen en kommentar! Det blir så mye mer spennende for meg..:)
Avsluttet .

Et morsomt bilde. Synes komposisjonen er forholdsvis bra, kanskje litt mye vekt på høyre side. Du har kanskje vært litt ivrig med diffusglow som du sier, men det er vel mer sjenerende at geiten ser ut til å være litt utbrent. Det samme med sjøen og tildels himmelen. Horisonten er også litt skeiv. Sånt kan vel rettes på ganske greit.

Jeg synes kontakten med modellen er utrolig fin. Det er alltid spennende med modeller som ser rett inn i kamera uten å bry seg om at det er et kamera. Et godt utgangspunkt for et bra bilde!

Mona

Sondre J.K S.

Horisonten er skeiv, ja. Fatter ikke at jeg ikke har rettet på den. Angående geiten så var det den eneste av de som ikke sprang unna, så tror kanskje den var litt ''spesiell'' :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu