Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger449
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arne S.
Fin struktur og delikate valører. Motivet ville hevet seg betraktelig dersom den bakre klyngen med folk var borte. De to personene med fyrstikkbena gir bildet et poetisk tilsnitt - som blir framhevet dersom de er alene.
Ketil K.
Takk for treffsikker kommentar Arne. Synes denne type motiver, tele, motlys, sol- og varmedis i lys eksponering i utgangspunktet er spennende. Det var ikke så lett å få full klaff på personene, slik du helt korrekt påpeker.
Erik J.
Jeg føler at varmedisen dirrer, og likte bildet uten egentlig å vite hva jeg skulle si om det. Men med første talers treffsikre kommentar er jeg helt med- en slik forenkling hever bildet betraktelig!
Pål E.
Hei,

Spennende bilde! Enig med første taler, ikke minst pga. fargeforurensningen rød og orange jakke medfører. Ellers synes jeg du nærmer deg en poetisering over den menneskelige tilstanden her. Noe skjørt ved de spinkle kroppene som tar seg frem i det hvite, solutgnidde landskapet. Positurene til minner om Giacomettis skulpturer. Spent på neste bidrag

mvh,
PE
Ketil K.
Takker for nye kommentarer. Jeg var klar over at dette bildet har mangler, men var ikke helt i stand til å sette ord på feilene, annet enn at jeg nok ønsket de to i midten alene i bildet, men da mer til venstre med den samme bakgrunnen. Jeg føler at bildet da blir vel tomt, og at de to som eneste figurer ikke er nok til å gjøre bildet interessant. Men slik er det jo ofte. Det ene riktige forslaget kveler samtidig bildet.

Likevel: Motivet som sådan modnes, og rådene her gjør at det kanskje er mulig å få til noe mer vellykket ved neste anledning. Håper jeg får til et bedre strandbilde på en tur til Jæren om ikke lenge.
Trine R.
Hei Ketil;)

Jeg blir dratt tilbake til kunst og kulturhistorie timene på videregående og læren
om de forskjellige ismene...Dette bildet gir med assosiasjon til en herlig blanding av impresjonisme, punktisme og abstraksjon;)
Synes det har deilige fargetoner, og liker faktisk komposisjonen...De er på vei
et sted, men hvor er uvisst...Og hvor de er er uvisst for omgivelsene er
så ukjenbare...
Dette ble plutselig en veldig kunstnerisk vurdering og sånn blir det noen ganger..

Veldig bra!

-Trine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu