Stormen kommer
Utstyr
  • Eos 40D
  • Tamron 17-50mm 2.8
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276983} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Åsmund I.

Jävlar! Farger og lys er helrått. Bølgen, lyset i horisonten og fjellet i forgrunnen skaper et vakkert og heftig bilde av kysten vår. på tide å komme seg i hus, ser det ut til. Skulle gjerne ha kommet med noe mer konstruktivt, og det er jo alltid rom for forbedring i et bilde, men jeg klarer ikke finne ut hvor akkurat nå :)
Veldig bra!

Mvh Åsmund
Anne Ø.

Helt fantastisk lys, komp. og detaljer!!!!
Anbefales.

Anne:)
Ole A. V.

Må slutte meg til forrige taler, rett og slett lekkert. Sjelden å se så flotte farger og lys, Når på døgnet er bildet tatt?
Avsluttet .

Du har endel fete landskapsbilder som hører hjemme på plakater. Kjempeflotte og klare detaljer og god komposisjon som er behagelig å se på.

Sindre
Reidar N.

Nydeleg kystbilde med eit utsøkt lys.

Reidar
Brit M.

Et meget vakkert førstormen-bilde, hvor flere elementer peker mot det vakre og sjebnetunge (på en måte) lyset, Sjelden har jeg sett et bilde hvor det sentrerte hovedmotivet faller så heldig ut. Klønete måte å si det på, men at dette lyset er i sentrum slik det er, gir meg følelsen av at jeg sitter i en enorm konsertsal og hører på en tung, enorm og vakker symfoni som virkelig farger sjelen min.
Anbefales, selvfølgelig.

Brit
Johnny B.

TAkker alle sammen, ble tatt i kveld.....
Aud Elise S.

Fantastisk lys som speiles på berget i forgrunnen.
Nydelige farger. Bølgen er prikken over I`en. Liker det utrolig godt!
Vet ikke om bildet hadde tjent på at skjæret øverst til høyre ble
kuttet..?

mvh Aud
Anders N.

Konge! (i mangel på bedre ord). Herlig eksponert, flott lys, fin kvalitet og nydelige farger. Komposisjonen drar meg inn til bølgespruten. Alt stemmer.

- Anders
Ingunn S.

Utrolig flott og stemningsfullt bilde der du virkelig har fått frem dramatikken med den urolige sjøen og de regntunge mørke skyene som truer med å jage bort solstrålene. Lyset og fargene er nydelige, ikke noe å si på komposisjonen her, anbefales:-)

Hilsen Ingunn:)
Morten L.

Det meste er sagt...Meget Bra!

Morten
Monika Frisvold V.

Hei
Nydelig flott landskapsbilde i flotte farger og lys....
monika
Dag B.

Flott bilde. Tatt i helt riktig lys. Føler at jeg er der... om jeg skal pirke litt så må det være at det blir litt trang opp, dvs jeg tror jeg ville sett en tanke mer av himmelen. Gratulerer med nytt kamera. Ser ut som det leverer varene..

mvh Dag
Anne-Lise S.

Tittel stemmer svært godt til motivet, og bølga som slår over land forsterker det hele sammen med skylaget på himmelen. Dramatisk virkning. Her stemmer det meste. Kameravinkel, dybdefølelsen, fargene, lyset, detaljene, strukturer, komposisjon. Tumbs up!

Anne-Lise
Eirik A.

så nydelig bilde da! flotte bølger og nydelig sjø. fotte og fine farger!
Kristian T.

Spennende lys som du har klart å få fram meget godt her! Digger eksponeringen på svaberget. Den er jo perfekt. Hadde vært interessant med en versjon som viser litt mer av himmelen. Er jo en god del dramatikk som ligger i den delen av bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu