Anden som ble mobbet
En and ser opp, den andre ser ned.
Ulik selvfølelse. Ulik selvtillitt.
Sammen utgjør disse to de mest ekstreme kontraster jeg noensinne har sett av ender.
Den til venstre er lei seg. Den føler seg tydligvis mobbet av den selvsikre anden.
Den ene ser opp, den andre ser ned.
Utstyr
  • Canon EOS IX7
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger577
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27694} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

fint bilde =)
-anders-
Jon A.

Det der er 2 gåser :-)
Joakim T.

Selvsagt feiltolkning av situasjonen...men dog et ok bilde av noe som ligner på to gjess (?). Det som ødelegger litt er at fuglene ikke skiller seg så godt ut fra bakgrunnen.
Joakim T.

...eller gåser...hehe
Karl Andreas W.

jeg vil kalle det ander. men det er kanskje gåser... drit i det, takk for kommantarer uansett. ''tolkningen'' min var jo ikke helt seriøs, JT, men det skjønte du vel...
- KarLa -
Joakim T.

Jada, jeg skjønte det...men de skapte en fin kontrast til hverandre
May-Lise L.

Det heter ender og gjess ;)
Haiman A.

Hør på Melis. Hun er fra lændet. Detta kæn hun.

::Haiman::
Joakim T.

Det er da ikke bare folk på landet som kan norsk... ;) For øvrig savner jeg flere konstruktive kommentarer istedenfor språkleksjoner!
Marius J.

Ser ut som helt vanlig grågås i mine øyne :-)
Bildet hadde tjent på en økt skarphet, enten via PS (levels og curves, samt USM) eller vi opptak. Ville også som tidligere nevnt ha valgt et lavere kamerapunkt for å frigjøre gjessene fra bakgrunn !
Svein B.

Her henger jeg meg veldig på MJ- sine kommentarer. Det er ''vanlige'' Grågjess, de blir litt borte i omgivelsene, noe som et lavere kamerastandpungt ville endret på. Litt bedre skarphet, men dog mere begrenset dybdeskarphet ville også fremhevet fuglene bedre. Tror kanskje bildet hadde gjort seg i farger også jeg da. Bildet har et uttrykk, men det kunne vært gjennomført bedre.
Carsten A.

OK, men slikt som dette er ikke så enkelt i sv/hv, som uansett motiv gjerne er problematisk å vise godt på web. Ellers hjertens enig med MJ og SB.
MVH CA
Karl Andreas W.

jeg tar til meg alle kommentarer!! er enig at bildet er uskarpt, det er nok en del ting som kunne vært forbedret. Men min venn Anders Van Devjen er hekta på ender, så han overtalte meg likevel. Når det gjelder s/h eller farger, synes jeg dette ble best. Men smaken er som baken.
Takk for kommentarer!
- KarLa -
Pål S.

fy karla...har du ikke kjennskap til Norges fuglearter. Skremmende! men jeg liker bildet.pent i svart hvitt, men det kunner oghså gjort seg i farger tenker jeg.
-pål-
Bengt Danielsen G.

Kan du ikke si fra hvis du får et sylskarp bilde med en IX7. Jeg har aldri klart det.

Tøft bilde...
Avsluttet .

Jeg liker ender ja... De er pene dyr! Stolte og stanhaftige! Jeg har en egen and som heter Tore Skabb And, en veldig flott and. Bildet er ellers fint, litt uklart, men det spiller ingen rolle så lenge det er ender/gjess som er motivet=)

MVH
Anders Van Devjen - andevenn
Karl Fredrik L.

Hej... Du burde slutte og krittisere andres Bilder! Du klager jo bare! Du ''virker'' jo veldig proff til å være 15 år. Tenk visst! Det er en mening bak bildene mine. Det med John Carew var å få et bilde av han, ikke at det skulle bli så veldig proft. Men jeg synes det ble fine kotraster, og derfor valgte jeg å legge det ut på nettet. Det var et litt dårlig argument det du kom med på bilde ''Burton'' også. Du burde ha begrunnet det en smule, trur jeg.... Så husk det til nestegang. Foto. no's lille Verdens mester! Du har et stort talent da...''Fine bilder'' Men husk tenk litt over det før du krittiserer andre.


Kalle
Karl Andreas W.

Så jeg skal slutte å kritisere?
Da lurer jeg på hvorfor det
heter ''bildekritikk''... nettopp fordi man skal komme med kritikk! komme med kritikk = kritisere.
Altså er poenget at man skal kritisere.
Unnskyld, men det ligger vel noe i det ordet?? Sier ikke bildekritikk deg noe??
Jeg vet at jeg bare er 15 år... men jeg må få si min mening for det, som alle andre. At det var et tilfelle der jeg ikke begrunnet dem, tar jeg selvkritikk for.
Forøvrig synes jeg John Carew bildet var bra. Det var bare utsnittet jeg ikke likte.
Jeg mener ikke å være slem vettu.
- KarLa -
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu