Sjarmerende eldre bolig med stort potensial.....
Måtte bare fotografere dette lille stykket hverdagshumor på vei hjem fra jobben. Ikke noe å skryte av teknisk, men bedre med enkelt kamera enn ikke noe kamera.
Teknisk middelmådig, men en artig situasjon.
Utstyr
  • Canon Powershot A95
  • -
  • Brennvidde7,8mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeCF-kort
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Odd Tore S.

Enig med deg i at motivet har potensiale, men denne gangen gikk det vel gjerne litt raskere enn det tradisjonelt gjør for deg?
Budskapet kan anes, men jeg er neimen ikke overbevist om hva som er til salgs? Bygningen er så liten at tanken min først landet på villnisset som en tomt med potensiale. Om du hadde hatt plass til å trekke lenger unna og bruke lenger brennvidde ville koblingen til bygningen vært mer opplagt, og vi ville også fått et bedre inntrykk av dens (u)tvilsomme kvaliteter.
Selve opphengningen av plakaten stempler ikke automatisk DnBNOR som en seriøs eiendomsmegler eller dette som et seriøst prosjekt.
Odd Tore
Anders F. R.

Ja, dette var et ekte ''snapshot'' i forbifarten. Valg av standpunkt er ikke optimalt, skulle som du sier helst gått litt lenger unna og brukt tele, men ville ikke satse liv og lemmer ved å stå midt i veien blant litt for mange passerende biler..... Skulle vært tatt tidligere på dagen også, med tanke på lyset. Himmelen er helt utbrent, motlyset ble mer enn kameraet klarte.

Jeg er heller ikke sikker på hva som er til salgs, men tror helst det er et hus i stikkveien til høyre for bildet. Låven og villnisset har nok egentlig ikke noe med plakaten å gjøre. Likevel står det så godt i stil: Nedrast bygning, totalt villniss og krøllete plakat(er) ved skakke og skjeve postkasser. Nokså stusselig det hele.

afr.
Avsluttet .

Dette bildet syns jeg ikke noe om er et dårlig motiv med et dårlig reklameskilt i bakgrunnen.Mitt bilde var nok noe bedre i forhold til dette og jeg ble lagt inn av foto.no sammen med di andre bildene trenger du ikke være så hard med din kritikk iallefall ser jeg..
Anders F. R.

Linda Merete: Helt i orden, jeg har aldri påstått at dette er stor fotokunst. Men i motsetning til deg, så nevnte jeg i hvert fall en del ting du kunne gjøre for å forbedre bildet. Min kommentar var saklig, nøktern og negativ, men også konstruktiv. Såpass mener jeg deltakere som legger ut bilder her bør tåle, ellers har det vel ikke så stor hensikt å legge ut bilder.

Du skriver: "Mitt bilde var nok noe bedre i forhold til dette ...."
Dessverre har du slettet bildet, så hverken jeg eller andre kan bedømme det, eller se nøyaktig hva jeg skrev i min kommentar.

Du skriver videre: " .... og jeg ble lagt inn av foto.no sammen med di andre bildene .... "
Jeg forstår ikke hva du mener med dette.

Men det er greit, jeg har lært at du ikke vil ha sånne kommentarer, så da skal jeg slutte å gi deg det. Og kommentarer i det hele tatt, hvis du skal fjerne bildene etter hvert som de blir kommentert.

Mvh afr.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu