Meditasjon
Mens regnet pøste ned ute, lette jeg inne etter noe å fotografere. Blikket mitt fallt på denne villige modellen. Er litt usikker på om det fenger andre enn meg...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-09 01:35:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D80
  • AF Micro Nikkor 60mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276061} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Aksel S.

Joda, det gjør det.

Hilsen Aksel
Anders M.

Hei Tove.
Tenkte bønn umiddelbart, så du har truffet på undertekst.
Ellers så sier vel ikke bildet meg annet enn at regn er noe dritt... :)

Mvh Anders
Tove H.

Takk Aksel og Anders. Glad for at dere fant noe positivt i dette. Jeg angret litt etter at jeg la det ut, fordi det er ett eller annet som sier meg at det er litt intetsigende. Prøvde å få denne leirfiguren min til å se litt levende ut med lyssetting.... Er ikke så heldig å kunne øve meg på levende modeller, de nærmeste hater iallefall å bli fotografert,,,(sukk)
Mvh Tove
Avsluttet .

Jeg liker leirfiguren faktisk og tonene er gode. Jeg synes også uttrykket var godt. Har man ikke villige modeller i nærheten bruker man det man har og du har vært kreativ. Jeg skulle kanskje ønske at lyset ikke vær så tett innpå figuren men plassert lengre til høyre i bilde. Komposisjonen nå er litt ubalansert og heller veldig til venstre og da mister man litt harmoni som man får av meditasjon (for å vinkle det mot tema).

Ellers et fint stemningsfult bilde. :)

Mvh
Sindre
John H.

Hei
Jepp, det fenger. Men det varme uttrykket hadde kansje kunnet blitt bedre med et kaldere i sort hvitt . Dessuten er det litt mye tomrom til høgre. Lyssettinga er bra. 2-ern gir meg mindre. Skjønner problemet med villige modeller. Har mange rundt meg som springer når de ser et kamera.
John
Tove H.

Takk for konstruktive kommentarer,Sindre og John ! Tomrommet til høyre skulle være tanketomrommet...(kremt), men ser at det ikke fungerer helt... Skjønner ikke hvorfor jeg la inn 2-ern, høstmørket og regnet må ha gjort meg ukritisk og sløv...
Mvh Tove
Avsluttet .

Hei igjen. Jeg tror det vil funke å la tomrommet bli et ''tankerom''. Men da bør du nok lage enda større rom. Kanskje gjøre om formatet slik at det blir langstrakt.

La høstmørket gi inspirasjon til flere slike bilder :)

Sindre
Bent O.

Hei Tove, synes bildet var tøft jeg, men tror jeg ville foretrukket et høydeformat ved å kutte vekk på høyresiden.

mvh Bent
Tove H.

Takk for nye innspill! Jeg er enig med deg, Sindre - ser det når du sier det. Har nok kuttet høyre side og ikke tatt kopi, ellers ville jeg fulgt ditt råd. Bent, det kunne også gått med høydeformat, men jeg tror det ville blitt enda kjedeligere da...men komposisjonsmessig har du rett! Glad for at dere kommenterer, det betyr at bildet ikke var helt ''miss''...
Mvh Tove
Avsluttet .

Nydelig lys og stemning,men kutt vekk litt på høyre side:-)
Liker bildet.
Hilsen Tone!
Rune S.

Flott og varmt bilde med rom for flere fortolkninger. På #2 kunne jeg tenkt meg og kuttet på høyre side, slik at jeg sto igjen med balanse mellom det mørke og det lyse, pluss klonet bort det lyse bak og det av håret som ville falle inn i overkant. Men bildet er fint som det er.

Mvh
Rune S
Brit M.

Hm..merkelig, jeg skrev da kommentar til dette inatt, like etter du la det inn...?
Noenlunde slik: dette er noe du kan forske mer på, her har du mulighet til å leke litt med lys. Jeg liker godt den grove fibrøse strukturen i hodet. Det er også et spennende valg av utsnitt som funker meget godt. Lyset faller fint på ansiktet, men jeg syns talglyset fikk en uheldig plassering. Muligens ville det funket bedre mot det lyseste stedet? Eller kanskje vi bare kunne sett virkningen av lyset og ikke selve lyset?
På den annen side har profilen mot det nesten transparente talglyset en vakker virkning....(du blir nødt til å legge inn mer av dette, slik at jeg greier å bestemme meg :-)
V2 har også muligheter, det kan se ut som om ansiktet har en indre glød, blir opplyst innenfra, men jeg syns kanskje det ville vært bedre med det skarpeste lyset over øynene.
Her har du muligheter til å jobbe med spennende vinkler og forskjellig lyssetting! Jeg óg vil ha et keramikkhode! (ja ikke istedet for mitt eget altså:-)

Brit
Tove H.

Tusen takk for kommentarer og gode råd, Tone, Rune og Brit. Skal eksperimentere litt ut fra råd og vink fra dere... Brit, det beste hadde vært en levende modell (synes jeg), så dette er fordi ingen vil stille opp... Laget dette hodet for mange år siden og syntes det kunne gjøre litt nytte til gjengjeld :)... Herlig den siste setningen din, Brit.... :)!
Mvh Tove
Hans-Jørgen H.

Hallo Tove!

Du er kreativ og impulsiv du....
Likte det godt!
Er selv på leting etter stemningsfulle og spennende motiver med tak over hodet når været er fuktig og lite fristende ute....
Versjon 1 foretrekker jeg!
Et soft og mediativt bilde!
En toppers afternoon!
Hans-Jørgen
Tove H.

Tusen takk for positiv kommentar til meditasjonsbildet mitt, hadde ikke ventet særlig respons på det jeg, så er veldig glad for at jeg tok feil. Ha en fortryllende aften!
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu