Bildet inngår i albumet Lek -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger223
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275963} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tove H.

Bra kontraster i innhold og farger. Flott komponert med god lijnje- og flateinndeling.Det er harmoni i rotet. Bildet forteller også en historie. Synes dette er bra!
Mvh Tove
Avsluttet .

Enig med Tove,dette forteller noe,eller egentlig ganske mye på en gang.
Det første jeg la merke til var sjokomelkreklamen i kontrast til alt jernskrotet,og så barnet midt imellom alt dette.........litt symbolsk,litt nifst også på en måte.Et bilde som forteller og også bør engasjere med tanke på oppvoksene generasjoner.
Hilsen Tone!
Tom T.

Takk for kommentarene:) Bilde kan tolkes på forskjellig måter , personlig opplever jeg det som et trist bilde.

mvh Tom T
Ronny A.

Hei Tom.
Et herlig barnebilde som viser at barn liker å leke hvor som helst:-) Liker også å se hvordan blåfargen går igjen i bilde.
Ha en flott lørdagskveld.
mvh Ronny
Anne-Lise S.

Dette ser ut til å være et skikkelig paradis for et barn som er fullt av energi og fantasi. Samtidig forteller det noe om menneskets hang til å finne opp, bruke og kaste, og så blir det bare liggende der, fordi nye ting er funnet opp. Barnet i det hele lever i dette her, og skal arve alt sammen. For en fotograf er selvfølgelig også dette et paradis. Her er detaljer så det holder, og her kan man vandre omkring i ganske mange timer og leke seg med farger, strukturer og lys, se hva man finner, klarer å få til, og så labbe hjemover til datamaskinens mørkerom deretter, hvor man igjen kan sitte og kose seg med sine funn i månedsvis.... Her kan også sees menneskets evne til forsøpling og forurensning som vi igjen ønsker å overlate til våre håpefulle små... Barn som vokser opp nå er f.eks. den første generasjon som MÅ finne løsninger på global oppvarming, eller som er helt nødt til å jobbe med dette og ha det som emne på agendaen... Fotoet ditt er fortellende, på mange måter, og dette er bare et par tanker i forbifarten...

Anne-Lise
Rune S.

Artig bilde med en nesten bisarr blanding av sjokomelk og metalskrot pluss en jente full av energi. Kan tolkes på flere måter, f.eks. at Sjokomelk med masse sukker passer sammen med det andre skrotet:-)

Mvh
Rune S
Stig Børre E.

Det eneste det ropes hurra for på dette stedet er sjokomelk - resten ser rimelig forfallent ut.
Syns bildet er veldig harmonisk, fargerik vegg med plakat og fargerik jente. Litt mere avdempet rustent forfall med innslag av blått. Egentlig ganske kaotisk, men dette med de gjentagende fargene i de ulike bildepartiene får det hele til å henge sammen. Utsnitt og komposisjon er også bra.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu