Heilo
Legger ut 10 helt nye fuglearter i serien ''Norske fugler'' i løpet av like mange dager. Heilo presenteres som nummer 6 av disse.

Heiloen er vel best kjent som en fjellfugl, og fjellvandrerens sørgmodig pipende venn. Her i Namdalen kan den også hekke helt ned mot kysten, og på våren samles ofte store flokker på åker og eng mens de venter på bedre værforhold i fjellet.
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Nikon 300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275653} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Vegard L.

Ikke så verst. Fint miljø. Litt tamt lys kanskje, men bra teknisk utførelse. (Jeg kom litt nærmere bilde nr. 184633) :-)
Vegard
Aleksander M.

Hei
Jeg synes nok dessverre ikke at de bildene du har lagt ut til nå av de ''ti nye'' holder helt din vanlige standard av det du pleier å legge ut. Likevel er det ikke mange som har et så rikholdig arkiv og det er artig å få sett bilder av litt flere forskjellige arter. Synes ikke dette er mer enn ok, fint miljø.

Mvh Aleksander
Kjell Ivar Ø.

Pent av Heiloen litt miljø også her.
Kjell Ivar
Ronny A.

Hei Kjartan.
Pent miljø rundt Heilo'en og en god komposisjon. Generelt litt blasse farger, men et pluss at fuglen viser tunga;-)
Ønsker deg en fortreffelig kveld videre.
mvh Ronny
Kjartan T.

Vegard, ingen tvil om at det bildet du linket opp til er bedre. Jeg får prøve når sjansen byr seg igjen.

Aleksander, helt enig. Planen bak er å bruke dette som et springbrett og en motor til å komme meg litt mer ut for å fotografere noe annet enn det jeg har strevd etter de siste årene. Det er tross alt fuglene som alltid har vært drivkrafta hos meg. Ligger sikkert 150-200 arter i arkivet, men det meste er fra lysbildetida. Nå skal jeg gjøre noe med det og det kommer nok noe bedre... og jeg kan foresten love at bilde nummer 10 i serien blir en ''høydare''. Disse bildene er bare en forrett til det bildet; som vil vise et utrolig landskap med tilhørende fugl! :)

takk også til Kjell Ivar og Ronny.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu