Vågestykket over Kjerag
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger544
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øystein C.

Vågal spreking! Morsom ide og ganske så pent gjort manipulasjon. Litt trekk for et par innholdsmessige småfeil: hopperen har utført en halv skru mellom 3. og 4. fase uten at det ser ut som om rotasjonen er forberedt i 3. fase og forsøkt bremset i 4. fase. Jeg tar det også for gitt at personen har blitt limt inn i et bilde fra Kjerag. Hvis ikke betyr det at vedkommende hopper 4.5 - 5 meter i stille, baklengs lengde med salto og halv skru. I sannhet en spreking. Sagt på en annen måte burde nok personen vært litt større. Pluss for skyggen på fjellet der hopperen lander.
Morten Ø.

Dette bilde likte jeg godt, kansje pga at jeg har prøvd å finne ut hvor denne plassen er di siste 5-6 åra uten hell men nå vet jeg at stedet er kjerag.
Tusen takk for et fint bilde og for nyttig informasjon.

M
Jon K. L.

Morsom komposisjon. Ja hvis det hadde vært reelt hadde jeg blitt mektig imponert, - og skremt. Har selv stått på steinen der, men uten å se ned... Det er nemlig 1000 meter til fast grunn under føttene.

Jon K.
Kjetil J.

Tusen takk for tilbakemeldinger.

Bildene er tatt over en trampoline. Når jeg skulle komponere så oppdaga jeg at jeg manglet landingen rett vei. La inn et ''optisk synsbedrag'' i landingen for den er fra en framlengs salto. Skyggen på trampolinen brukte jeg på fjellet og wrappa slik at den følger linjene på fjellet.
Avsluttet .

Artig idé. Synes litt godt at det er manipulert, men funker allikevel for det komiske. Det er allerede nevnt det at han lander med en skru og du har forklart hvorfor. Synes personen blir en smule strekt i posisjon 2. Burde kanskje ha hatt det litt skarpere også.

Turid L.

Virkelig kreativt laget.
Morsom ide.

mvh Turid
Avsluttet .

jeg likte bildet kjempegodt. Bra manipulasjon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu