en liten rapport fra Lofoten
Nå har jeg gått en uke på Lofoten fhs., og det har vært storsvært. Til helga skal vi ha den første langturen, og da går ferden til Svartisen og Engabreen hvor vi forøvrig skal være i fem dager. Etter det skal vi gå en uke over Saltfjellet, noe jeg også ser fram til med spenning!
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • kitlinsa
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Høres ut som om du har spennende og opplevelsesrike dager Ingebjørg.
Det kommer nok mange flotte bilder fra deg etter hvert.
Liker dog dette bildet veldig godt,det er veldig fint i svart/hvitt,liker den høye himmelen med de dramatiske skyene og syns det har fine kontraster.Men heller det litt mot høyre?Føles sånn.
Uansett et fint bilde.
Hilsen Tone!
Anders N.

Herlig dynamikk i dette bildet. God dybde og tone også. Jeg ville muligens ha rotert bildet litt mot venstre i og med at det virker som om horisonten heller ned mot høyre.

- Anders
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til Tone og Anders.

Jeg glemte i farten å si at bildet er tatt på turen fra Eggum til Unstad. Så vet dere det.

Tone - Javisst er det opplevelser i fleng! Jeg kan nok som smått si at jeg gleder meg til den blå isen neste uke... :) Når det gjelder dette bildet har dere begge to fullstendig rett i at det er litt skjevt. Jeg ble kanskje litt ivrig og glemte justeringen der. Skal rette det opp i originalen! Takk.

-Ingebjørg
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg!
Velkommen til Lofoten. Regener med det kommer mye vakkert fra din hand fremover noe det alltid gjør. Flott dette der du gir en enkel bunninnhold til en livlig og regntung himmel. Liker slikt og her treffer du godt. Litt rotering er nevnt og noe som nok kan gå en forbi i kampens hete når det jobbes med bilder. Har gitt deg et lite tips under din kommentar til mitt bilde fra vest Lofoten.

Mvh RK
Ivar B.

Hei! Ser du er igang på folkehøgskolen ja, og du må bare kose deg dette året. Av erfaring vet jeg at dette blir et år med mange flotte opplevelser. Høres ut som spennende turer du skal på. Etter en rask oppretting, så blir dette et flott og stemningsfullt s/h-bilde med fint lys og god kontrast. Fin stemning! Mvh Ivar.
Ann T.

Hei Ingebjørg - spennende å høre at du har startet på fhs i Lofoten - du kommer sikkert til å finne inspirasjon der oppe. Glede meg til å se litt av hva du oppleve!
Dette bilde likte jeg. Du har fanget den majestiske landskap og dramatiske skiftende været på en flott måte. Stå på! Dette lover bra :-)
Mvh. Ann
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer til mitt opphold (og til bildet..)

Roger - vi har et stramt program, men jeg har veldig lyst til å gjørne noen turer på egen hånd. Får jeg det til, skal jeg absolutt se om jeg får realisert den turen. Takk for tips.


-ingebjørg


Jacob V.

Hei

Et meget flott bilde. Jeg ville kanskje kuttet den øverste 1/3 delen. Ellers er det et bra komponert bilde med flott lys.


Mvh

Jacob
Kjell Sigurd S.

Lekkert av et utrolig flott landskap med været til stede. Liker den høye himmelen. Det skal bli spennende å følge deg fremover nå som du har så mye fin natur å ta av rundt deg. Lykke til med skolegang!

Kjell S
Inger Anne Maritsdotter V.

Det høres ut som en spennende utdanning du har tatt fatt på,
ønsker deg lykke til med den!

Horisonten er skeiv, den fikser du,
ellers fin stemning i bildet.

Inger Anne
Fred S.

Pent-grått-Lofoten......
heldiggris: når jeg leser hva du driver på med, og hva du skal gjøre, er det umulig å ikke bli misunnelig. Leste under Rogers bilde at du allerede har vært i kvalvika og gått Undstad-Eggum. Har gått begge turene selv, og vet hvor fine de er. Saltfjellet kjenner jeg veldig godt, og Engenbreen er en opplevelse. Regner med dere skal til topps på Helgelandsbukken...
Du kommer til å oppleve utrolig mye dette året !

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer fra dere siste.

Jacob - Takk for forslag. Men du vet; jeg er jo så glad i store flater..

Fred - Du har full grunn til å være misunnelig. For et par dager siden var vi på en 6-7-timerstur i Småtindan, og jenta fra Namdalen satte en liten høyderekord på 662 moh.. (!). -Men den blir nok slått til helga og videre framover i tid. Artig å se at du har gått de samme rutene som vi. -De var utrolig flotte alle som en. Nå går dagene i tørking av mat, og jeg har baket mine første brød, tre i antall og 2 kg pr brød.. Så vet du/dere det. :)


-ingebjørg
John H.

Hei Ingebjørg.
Nå er jeg hjemme etter en tur til Lofoten. Naturen der oppe har rørt ved meg til de grader. Prøvde å feste noen inntrykk til fotobrikka. Bildet du her presenterer gir et godt inntrykk av det jeg selv har festet til minnebrikka både i hjerna og kameraet. Været var ypperlig men vanskelig å fotografere i pga sterke kontraster. Du har gjengitt Lofoten på en god måte her og jeg kjenner vibrasjoner når jeg ser på bildet ditt. Lofoten er fargerik men mer dramatisk når den er gjengitt i s/h som her. Godt levert.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu