Langøreflaggermus- ''bat'' mood
Bildet inngår i albumet Gudbrandsdalsnatur -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger422
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Robin J.
Du er meget dyktig til å fange disse flaggermusene på brikka. Utrolig flott bilde dette med teknisk topp resultat etter mitt skjønn. Mvh RJ
Terje S.
Nok ett knall bra Flaggermus bilde. Ligger sikkert masse timer bak ett slikt prosjekt. Blir nok endel sletting og bomskudd men artig når det lykkes som her.

Terje
Rolf S.
Du er flink med disse flaggermusene og igjen viser du ett flott bilde.
Mvh Rolf
Eli B.
Oi, det er ikke ofte man ser bilde av flaggermus. Flott gjort!

mvh Eli
Anette L.
Hei!
Dette var kjempetøft! Det er ikke mange som legger ut bilder av disse, så kult med forandring! Likte den svarte bakgrunnen også:)

Mvh Anette:)
Kjell G.
Helt enig:

- Du er god på flaggermus (også).
Kjell Sigurd S.
Fasinerende øvelse du bedriver. Godt gjort å fange denne gitt omstendighetene. Bøyer meg i støvet.

Kjell S
Bent O.
Fantastisk bra Svein!! Skjønner ikke hvordan du får til å fotografere disse skapningene og samtidig få de skarpe!!??? Jeg er meget imponert.

mvh Bent
Jarle L.
Dette er antakelig så vanskelig som det ser ut. Liker plasseringen av flaggermusen i bildet og buen som vingene danner. Herlig bilde.

Jarle
Svein B.
Hei, og takk for kommentarer alle sammen.

Denne fotograferinga kan neppe kalles direkte ''vanskelig'' i og med at jeg kan sitte godt med kaffekoppen og trykke på fjernutløseren når det er noe som skjer. Den største terskelen for å få til dette er nok å ha tilgang til motivet, og å gjøre forhåndsinnstillingene så grundig som mulig. Resten krever egentlig bare tid og atter tid, og evnen til ikke å gi seg om det ikke lykkes veldig fort. Jeg vet det er mange med mye tålmodighet her inne, som ville blitt gode til dette.

Mvh
Svein B
Ketil K.
Å få flaggermusen med både øyekontakt og front rett imot virker overhodet ikke som det enkleste - atpåtil skarpt. Utrolig bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu