Hodeskaller
Har kjøpt meg et makroobjektiv og var en kjapp tur i skogen for å finne noe ''smått'' å ta bilde av for å ta noen ''testbilder''. Men, akk, da jeg passerte et av vannstedene mine der det dannet seg en masse bobler måtte jeg bare vasse uti å ta noen skudd. Så da glemte jeg formålet og tok et vanlig vannbilde - glemte også at jeg kunne ''gått litt nærmere'' boblene.
Synes egentlig at boblene ligner på en haug med hodeskaller ;o)
Bildet inngår i albumet Vann - ''Vann gir liv og tar form og farge fra omgivelsene''.
Med vann som medium lager jeg en serie med bilder som spenner over et stort spekter av uttrykksformer fra det ene ytterpunkt til det annet. Mange av bildene vil derfor være ''naturabstrakte / abstrakte'' og gjerne tatt ''tett på''.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Tokina AT-X 100 PRO D AF 100mm F/2.8 Mac
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeISO 200 - RAW
  • Nei
  • AnnetStativ, blitz og støvler ;o)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Edvin S.
Gratulere med nytt makro objektiv og er selvfølgelig meget spent på hva resultatet blir. Dette kunne blitt til noe, om du hadde fått den grønne planten skarp, og da ville det vært en anbefaling, eller ganske nærme, men slik det nå er så søker øyet etter noe skarpt i øvre kant og bildet faller igjennom ;-)

:: ~ Arne
Lars B.
Takk for kritikken, Arne - for meg var det boblene som sto i fokus denne gang, men jeg burde jo tenkt meg om og tatt flere varianter av bildet, også med fokus på bladet. Godt tips å ta med seg på neste tur - prøve med fokus på det elementet som skiller seg ut i motivet :o)

Hilsen Lars
Edvin S.
Yepp Lars, om du også ser på boblen, så ser du det fine speilbildet, og en blir skuffet når det lille grønne du har med, ikke er skarpt.

:: ~ Arne
Tove H.
Skulle du fokusert på den grønne planten? Jeg ville heller tatt den bort. Bildet er spennende. Liker speiilingene i boblene - mye å se her,. Er med på at det er hoder, men for meg er de levende. Boblehoder med valgløfter, kanskje... Liker dette.
Mvh Tove
Lars B.
Takk for kritikken, Tove. Ja, jeg var jo inne på tanken å fjerne bladet, men mente at grønnfargen ville ''friske opp litt'' i bakgrunnen - skulle selvfølgelig tatt et uten bladet også ;o)

Hilsen Lars
Avsluttet .
Syns dette ble litt stilig jeg,med alle boblene og den lille grønne tusten som bryter alt det andre:-)
Hilsen Tone!
Lars B.
Takk for kritikken fra deg også, Tone. Litt moro hvordan smaken er forskjellig rundt det grønne bladet - ikke alltid noen fasit på fotoområdet ;o)

Hilsen Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu