''Do You Believe''
Er ikke helt fornøyd med dette bildet selv, men det skal sies at det er scannet dårlig. Har lagt det ut for jeg vil høre hva dere synes. Jeg vet det er litt mye kontraster o.l men det er gjort for å forsterke inntrykket i bildet, men det er kanskje litt mye??
Utstyr
  • Hasselblad
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeIlford Fp4
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27460} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Haiman A.

Jeg synes at bildet sier for lite til at det skal være ''troverdig''. Bildet mangler ramme, de lys (utbrente) delene er altfor dominerende i forhold til de mørke og bildet mangler dessuten ramme. Jeg ser ikke hvor bildet begynner og hvor det slutter hen.
Du har selv skrevet at du IKKE er fornøyd med bildet grunnet dårlig scanning.
At du selv ikke fornøyd med bildet er nok grunn til at det aldri skulle ha blitt lagt ut. Hva som er grunnen til at du ikke er fornøyd med bildet er helt uvesentlig.
Er scanneren dårlig... ja da scanner du et annet sted.

::Haiman::
Dennis L.

Haiman jeg synes det blir litt feil det du skriver, han sier ikke at han synes bilder er reva men ikke helt fornøyd.
og om scaninga er dårlig, betyr vell ikke at han ikke får legge inn bilder før han får seg bedre scanner?

Tilbake til bildet, så som du selv sier har du lakt til litt for mye kontraster og jeg synnes At hånda hans (den han viser finger med) burde ha tatt mere av oppmerksomheten, man må liksom leite litt før man ser det nå

Men Jeg liker ideen og det var kult satt opp og sån....
johnny j.

Jeg har jo lest litt om mye her på dotten.
For meg så virker det som at Dere fotografer tror at fotografi er en kunstgren. Vel dere tar feil.
Men de nye måtene å behandle et fotografi på kan være i nærheten av kunst. men nermere kommer fotografen aldri
Truls B.

Takker for god kritikk Denniz, det med hånden var en god idè...
Haiman takk til deg oxo, men jeg la ut bildet for å få kritikk. Var forberedt på negative kritikker, men det er jo det man lærer av.
Endre B.

Foto er en kunstform johnny! Hva som er kunst for deg får være din sak.
Malerier er IKKE kunst for meg, selv om mange kaller det det. Hvis vi ''fotografer'' mener at det vi ser/lager er kunst, er det det, og ferdig med det. Kunst er en individuell opplevelse av objekter, så du kan ikke komme her og si at vi ''fotografer'' tar feil bare pga. at DU ikke syntes foto er en kunstform..
Takk, det var alt. Måtte bare få det ut...
Mvh Endre
Avsluttet .

For det første; Johnny- hvordan kan du påstå at fotografi ikke er kunst?? At en billedkunstner som uttrykker seg gjennom fotografiske teknikker muligens kommer i NÆRHETEN av ditt begrep for kunst, men aldri nærmere... Vel kjære deg, tror du trenger å se litt mer til sidene. Fotografiet har desverre veldig lenge blitt sett på som (virkelighets)skildring, og ikke som kunst, men det er noen år siden det ble allmenn akseptert som kunstform. Fotografi ble første gang tatt med på høstutstillingen i 1960(Kåre Kivijervi) og har nå, både i Norge og, kanskje spesielt, i utlandet en vesentlig del av hva du ser på gallerivegger... Så mitt råd er; riv deg løs fra ''dotten'' og gå og se litt på kunst!

Sorry Truls, ble bare litt provosert... Hei (forresten). Kult å se navnet ditt her. Håper du har det bra. Syns bildet ditt er kult, det har jeg sagt til deg før:) Er spent på å se noe ferskt!

Klem Eili
andre s.

Barnslig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu