Brian Cox
Et snapshotportrett skutt i JPG, med mindre rom for etterbehandling, noe som sikkert gjenspeiles i sluttresultatet. Men digger jo skuespilleren da!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-28 15:02:07
    Versjon #2
Utstyr
  • D200
  • Nikkor 50 mm f/1.4
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Frode F.

Jeg fatter ærlig talt ikke at dette kan være et snapshot i .jpg.

Min mening om dette bildet: Fantastisk.

Lyset her er deilig.
Blikket til skuespilleren er fast og fint, øynene hans lyser. Hvordan GJØR du det? Alt annet har fine gråfarger som er noenlunde matte (men likevel sterke) mens øynene skinner. Er dette et triks, eller er det bare lyset som faller slik. Jeg vil gjerne ha forklart fremgangsmåten for å få det til slik. Imponerende skarphet og gode detaljer, jeg kan ikke skjønne at du har blender 2.0.

Jeg digger at det er sort/hvitt. Vet ikke helt hvorfor, kanskje det er noe med det slitte, aldrende ansiktet som gjør at det ''passer'' uten farger.

Komposisjonen er også veldig tiltalende i mine øyne. Jeg lurer imidlertid på om utsnittet kunne vært tettere. Her er modellen kuttet midt i panna, noe jeg synes er greit. Men da forventer jeg på en måte at det skal være tett kuttet i underkant også? Jeg vet ikke, det er bare en følelse jeg får. Nå er det kuttet i underkant like under haka, men jeg sitter og tenker at enten kunne det vært kuttet lenger nede slik at hele skjegget hans kom med, ellers kunne du kjørt løpet ut og kuttet lenger oppe for å forsterke det tette utsnittet. Jeg vet ikke helt dette heller. Det samme gjelder håret hans på høyresiden. Er det bevisst at hårstrå er kuttet, eller er det bare et resultat av det er et snapshot?

Jeg bøyer meg uansett i støvet og ønsker at jeg en dag skal klare å ta et slikt bilde selv.

Ser fram til flere lignende portrett fra deg :)

FF
Avsluttet .

Hjelp. Et hårstrå er kuttet, bryter ikke det mot bedreviternes regler? Steinøft bilde. Her kommer et levd liv frem, uten tvil!
Vegard T.

Et sterkt portrett!
Julie E.

Hei!
Jeg er ærlig talt akkurat nå for trøtt til å finne de rette orda, men Frode her oppe har jo funnet dem for oss alle. :) Dette var et FLOTT portrett!
mvh Julie
erik j.

Helt fantastisk. Fikk øynene mine opp for dine andre portretter, som er helt glimrende!! Du får til hudtoner på en fremragende måte. Detaljer i massevis. At øynene lyser, er vel et resultat av burn/dodge behandling..? For meg ser akkurat den detaljen littegrann kunstig ut i et ellers så vanvittig ekte portrett. Du er heldig som får fotografert så spennende ansikter, og du er meget dyktig emm.

mvh. erik
erik j.

anbefales selvsagt.
Tom T.

Det mest er vel skrevet om dette flotte portrettet, dette går rett hjem hos meg:) Meget bra:)


mvh Tom T
Avsluttet .

Veldig flott portrett.
Et av de beste:-)
Nært og flott med nydelig direkte blikk.
Hilsen Tone!
Arnhild A.

Henger meg på lasset. Et flott portrett av Brian Cox av en dyktig skuespiller. En ganske skjeggete versjon av ham. Liker blikket og øynene.

Mvh Arnhild
Andreas S.

Gratulerer med nok et solid og teknisk godt portrett! Dette må legge lista for snapshotportrett rimelig høyt :-) Herlig blikk og meget god s/h-konvertering.

Mvh. Andreas D.
Eivind B.

Tusen takk for svært hyggelige kommentarer og anbefaling! En spesiell takk til Frode for grundig og fin tilbakemelding:)
Bildet ble tatt rimelig kjapt utendørs i overskyet vær. Øynene framsto som litt mørke på originalen, derfor valgte jeg å framheve dem litt ved hjelp av dodge tool i PS. Er lett å overdrive dette, noe jeg i likhet med flere av dere ser jeg har gjort her. Har justert dette i V2, hvor jeg også har kuttet litt nedenfra. Er imidlertid usikker på hvilket utsnitt som funker best.
At hårstrået ble kuttet, skyldes nok at det er et snapshot ja. Konsentrerte meg nok mest om å få kontakt med skuespilleren.
Mvh Eivind :D
erik j.

Vel, av oss to er det nok du som har peilingen. Jeg synes dog utsnittet i v1 var mye bedre. Øynene derimot var bedre i v2 :D

mvh. erik
Wenche J.

Et aldeles fantastisk portrett av et flott ansikt. Jeg henger meg med på all velfortjent skryt her:) Meget bra.
Mvh Wenche
Tove H.

Målløs! Henger meg på all ros! V2 best pga øynene. Henger meg på anbefaling også!
Alan Thomas Duncan W.

Eivind;

Ja det meste er sagt :)

Legger til:

- Meget gode s/h toner
- Ultra skarpt
- Meget bra valg av modell

keep up the superb work
best regards;
Alan ......
Erik B.

Helt knall!

Hilsen Erik.
Hanne S.

Nyyydelig. Sinnsykt skarpt og mange detaljer.....rett og slett lekkert.

-Hanne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu