Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274071} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tom T.
Dine bilder alltid en utfordring å kommentere og det er positivt . Bilde virker litt skummelt , er det en farlig person som truer barnet? Hadde ønsket å se mer av munnen til personen til venstre.

mvh Tom T
Stig Børre E.
Syns komposisjonen er knall.
Får ikke de samme assosiasjonene som Tom.
Jeg ser bestemor med barnebarn. Bildet har et nostalgisk uttrykk og virker gammelt. Liker toner og kornstruktur.

StigB
Julie E.
HEi dere!
Tusen takk for komentarer! Interessant med forskjellige assosiasjoner.
mvh Julie
Julie E.
En ting til. Enig med deg, Tom, i at det hadde vært greit med noe mer av munnen. Det var bare dessverre ikke mer å gå på. Bestemte meg for at det gikk gjennom komtrollen likevel. :)
mvh Julie
Tom E.
Her blir jeg hensatt til slutten av 60-tallet. Jeg ser en mor med barn, men det fins definitivt en farlig person som truer barnet her. Utenfor bildekanten står søster Alma - stor, sint og farlig, kald som en vinternatt, hard som stålis, og med de største sprøytene noen noensinne hadde sett - og søster Alma likte å stikke små barn med sprøytene, det var den største og sannsynligvis eneste gleden søster Alma hadde - og mor smiler tappert men øynene røper at hun vet hva som kommer, og barnets øyne ser vi heldigvis ikke slik at vi slipper å se angsten som lyser der for barnet har fått sprøyte av søster Alma før.......

Huff!

Mvh Tom
Julie E.
Tusen takk for en ekstraordinær kommentar.
Slikt betyr utrolig mye. Å få innblikk i hvilke assosiasjoner mine bilder gir, gleder meg veldig. :)
Takk, takk, takk!
mvh Julie
Gunnar John C.
Jeg synes dette er et konsist og sterkt bilde. Jeg ser en linje øye -> munn -> øre -> det lille øyet vi ikke ser... med forlengelse ut av bildet til noe de begge ser, og jeg ser en tett og tillitsfull kontakt (i motsetning til Toms visjon ;-). Dunhåret og den lille skulderen antyder en liten og uerfaren person, og jeg synes jeg ser et tilsvarende kjærlig, trygt drag i fragmentet av den voksnes fjes. Begge fiksert på noe spennende, nytt, men motivet her er kontakten mellom de to.

Munnen - utsnittet er sparsomt men akkurat tilstrekkelig, men det blir kanskje litt mye tenner? En bagatell i et usedvanlig følsomt bilde, synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Julie E.
Tusen takk for hyggelig og grundig kommentar!
(modellene er en mor og hennes sønn)
mvh Julie
Nina S.
Jeg også er henfallen til bestemor som stolt ser fram sitt barnebarn, et ca 1/2 år gammelt sådann kanskje. Synes at utsnittet er tett og fint og formidler historien fint med det utsnittet, men synes at munnen kommer litt uheldig ut, og viser tenner på en måte, slik at det gir assosiasjoner til en snerrende hund, eller som Tom så billedlig framstiller den grufulle Alma med sprøytene. Forøvrig en lekker gråtone og nydelig behagelig lys.
Mvh Nina
Julie E.
Hei Nina!
Tusen takk for fin kommentar!
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu