Bildet inngår i albumet Lek -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274034} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Rune Edvin H.
Tenkte førts at dette måtte ha et tettere utsnitt, men så ble jeg enig med ditt alternativ. Så tenkte jeg at ansiktet var litt lyst, men så er det jo det at den nærmeste kjettingen ballanserer det helt perfekt. Så hm.. har jeg noe å utsette da, eller er det rett og slett et kanllbra barnebilde som vokser etterhvert? Følelsen er bra, så da tror jeg at jeg går for å ha det som det er.
Rune
Hans Jacob H.
Refleksene fra de nærmeste kjettingene er fine, men kanskje litt uheldig med den som dekker øyet. Ellers følte jeg nok litt som første taler ang. valører og utsnitt, og lander vel på samme konklusjon. Et sommerlig barnebilde med feeling.
Stig Børre E.
Absolutt vellykket og annerledes dette.
Liker de lyse lette tonene og den brutale kjettingen som bryter bildet i to.
Det at kjettingen dekker det ene øyet irriterer - men jeg lurer på om det går under kategorien ''positivt irritasjonsmoment''. Refleksjonene pynter bildet på en fin måte, bildet hadde fungert bra uten disse også. Selve jentungen har et herlig ujålete uttrykk. Meget bra dette.

StigB
Julie E.
Dette var vakkert! Vakkert på en litt underlig måte. De tunge kjettingene balanserer bildet slik at det ikke i det hele tatt blir søtladent slik et slikt bilde veldig fort kunne ha blitt. Kjempebra! :)
Om bildet hadde vært mitt, tror jeg at jeg hadde gjort et bittelite kutt i overkant. Bildet er imidlertid ikke mitt, og jeg er heller ikke sikker på om det lille kuttet ville ha hevet bildet. :)
mvh Julie
Ronny A.
Hei Tom.
Et godt bilde som jeg må se litt på. Hva tenker jenta på? eller ser hun på noen? Litt drømmende effekt med den bakgrunnen som en stor kontrast mot kjettingen. Gjennom livet drømmer vi om alt vi har lyst til å gjøre om vi fikk muligheten. ''Kjettingen'' symboliserer motpolen til dette, den beregnende virkelighet som styrer alt det vi gjør. Flott symbolikk:-)
mvh Ronny
Geir F.
Refleksene skaper en drømmeaktig atmosfære.
Kjettingen som dekker øyet: Tror faktisk jeg ender opp med et positivt irritasjonsmoment som StigB så godt uttrykker det. Dette skaper tolkninger. Et godt gjennomarbeidet bilde.
-fløde-
bård s.
Hei Tom.
Dette var et vakkert og sommerlig barnebilde. Du har fanget barnets gode ansiktsutrykk i det rette øyeblikket, veldig bra ! Enig med Geir Fløde at du har klart å skape en drømmeaktig atmosfære.
Jeg synes dette er en spennende komposisjon.
Hilsen Bård
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu