Blomst i solen
Dette bildet er tatt rett utenfor huset mitt. Har lånt pappas kamera, og jeg fikk tatt noen bilder med det. Kanskje ikke så bra, men dette er et av de jeg ble best fornøyd med. Legg gjerne inn en kommentar!! Jeg skal lære av dem!
Utstyr
  • Canon EOS IX7
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • AnnetVel.. bildet er komprimert i PS, ellers er det ikke gjort en ting med det :)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Fantastisk, Karl Andreas!
Foruten å ha et helt glimrende motiv, er farger nydelige og klare, og det gjør seg VELDIG VELDIG godt med den nesten svarte fargen på planten, eller silhuetten av den.
Herlig kvalitet også!
Dette danker ut det meste jeg har sett her på siden.
STÅ PÅ!!!!
Avsluttet .

Håvard er kul!! snøft2k karla!

stilig bilde! artig med det lyset emd skjær av farger, i kontrast med det svarte blomsten elle hva det enn er.
Avsluttet .

OK...jeg skal ikke ta så hardt i som HK & SK, men det var et helt greyt bilde, men det var nå kanskje ikke så fryktlig spennede...sorry.
-anders-
Marcus R.

Tror bildet hadde blitt mer spennende hvis du f.eks. hadde fokusert på å få fram formen mot solen/himmelen. Slike bilder står som oftest å henger på form og kontrast. Nå er det en del uklare greier i bakgrunnen som forstyrrer og bladets form kommer ikke så tydelig fram mot den mørkere delen av himmelen. Jeg aner noe brus, men filstørrelsen er grei så det har nok oppstått tidligere...hvis du lagrer i flere steg siden scanningen, så lagre i tiff eller PSD, og kun Jpeg når du skal legge ut...bildet blir nemlig komprimert hver gang du lagrer i Jpeg.

Du har pågangsmot og lyst....da har du kommet langt, resten kommer med øving. Stå på!:)

MVH
MR
Pål S.

HEEY! slett ikke ille Karla...jeg ville kanskje valgt et litt mer spennende motiv, men jeg vet at du klikka ut den filmen rimlig kjapt for å teste kameraet. likte motlyset, men syns kankskje det foran var litt betydningsløst. Godt å se at du har begynt å legge ut bilder som er tatt med et skikkelig kamera med god kvalitet hvertfall!
ta å send noen flere av bildene du tok med kameraet på mail til meg er du snill...
-pål-
Karl Andreas W.

Tusen takk for kommentarer! :)
Enig at motivet ikke er spennende, men det var aldri meningen heller. Min mening er at det er fotografen som ''skaper'' motivet. Man må se det spennende i det kjedelige!!
Men at bildet i sin helhet er kjedelig, tar jeg til meg kritikken for. Jeg er imidlertid ikke enig i Pål om at man MÅ ha et spennende motiv. Det er kjedelige motiver som VIRKELIG gjør at fotografen må arbeide...
Men alt er jo meninger. Og tusen takk for kritikken!!

Så til Pål: Kan gjerne sende deg noen fler bilder på mail. Er litt usikker på om jeg skal legge dem ut, fint om du kan si din mening på dette!!

Takk igjen!
- KarLa -
Avsluttet .

Er nå VIRKELIG ikke enig i at en ekte fotograf tar kjedelige bilder...
-anders-
Karl Andreas W.

det var ikke det jeg sa heller... jeg sa at det er de kjedelige motivene som skaper utfordringer, for da kreves det en del av fotografen også. det er forresten en forskjell på kjedelige motiver og kjedelige bilder, det var jo nettopp det jeg ville få fram på den siste kommentaren min.
- KarLa -
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu