Gresskar
Syltede gresskar

INGREDIENSER:
2 kg gresskar
1ts salt per liter vann
Eddiklake
5 dl eddik (7%)
5 dl vann
6 dl (ca 500g) sukker
2 ts gule sennepsfrø
1/2 ts hvite pepperkorn
4 biter muskatblomme
2 biter hel ingefær


Kjempegodt til kjøttretter.
Bildet inngår i albumet Naturen rundt meg -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger138
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Hilda Hol E.

Hei Ruth.

Et flott, artig og levende bilde av gresskar på begynnerstadiet. Det er antagelig første gang den blir presentert her på dotten på denne måten. Og så får vi oppskrift på kjøpet.
Bakgrunnen kunne muligens vært enda mer ute av fokus og slik blitt mer nøytral.

Vennlig hilsen Hilda.
Jan Erik E.

Lingna litt på Valmue dette. Ser du har fått deg nytt kamera og det vises på bildene dine. Stå på Ruth. Morsomt og følge med på utviklingen din. Mvh JEE
Marie J.

Begynnelsen til et gresskar. Flott at du tok med både blomst og frukten. Og pluss for oppskriften. Syltet gresskar er veldig godt ved siden av vilt, og du kan også bruke det til pai.

mvh MJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu