Mot Falsnes
Bildet inngår i albumet Landskap i Nord -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger215
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273510} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Monika Frisvold V.

Nydelig landskapsbilde med flott dybde og fine farger... kunne tenkt meg kansje litt lysere himmel.... fin speiling i vannet...
monika
Tove H.

Flott dybde i dette vakre landskapsbildet! Liker den litt tunge himmelen, speilingene i elven/vannet og forgrunnen med steinene og stråene. Fin stemning og flotte farger.
Mvh Tove
Dan S.

i dette tilfelle syns jeg forgrunnen med gress/strå forstyrrer selve motivet.uten nevnte elementer mener jeg dette hadde blitt et svært godt bilde med fin stemning.mvh Dan Sandmoen
Tom T.

Flott utført:) Liker dybden og den fine forgrunnen. Synes det blir litt side tungt, den mørke skogen til høyre.

Totalt sett et godt bilde:)

mvh Tom T
Stig Børre E.

Godt komponert landskapsbilde.
Spennende lys og god dybde. Syns fargene blir for intense, bildet får et litt ''plastikkaktig'' preg. Spesiellt den grønne gresstusten i forgrunnen.

StigB
Espen R.

Hei
Flott komp, bra dybde. Litt enig med Tom her om skogen på høyre side, blir litt dominant når den er såpass undereksponert. Men severdig bilde.
vh
Espen
Avsluttet .

Hei:) Likte variasjonen i bildet ditt. Ser det er mange meininger ute og går. Skogen til høgre syns eg er OK å ha med. nokre nemner saturasjonen, og muligens du kunne ha justert litt på den? trur eg ville ha desaturert litt og heller våga litt meir justering på levels eller curves. For kontrastane sin del. Himmelen er for meg også litt for mørk. Ville prøvd å justere litt levels på den for å lysne den litt.
Ellers eit flott motiv og nydelig landskap. Syns komposisjonen er fin. Stråa i forgrunnen skaper djubde og er eit fint innslag! Med helsing Mari
Inger-Lise S.

Motiv, dybde, farge, stemning : Jeg liker det. Jeg liker spesielt komposisjonen med den store forgrunnen.Lys og fargetoner er her meget bra:)

Inger-Lise
Jostein F.

Mange takk til: Monika, Tove, Dan, Tom, Stig Børre, Espen, Mari og Inger-Lise.
Veldig interessant med litt forskjellige synspunkter på uttrykket i bildet, det er lærerikt og driver en fremover.

Mvh; Jostein
Anne-Lise S.

Ser ut til at du kan ha en forkjærlighet for et komp der du beholder noe i forgrunnen som dybdeskaper innover i landskapet, som også er gjort her bilde nr. 328780 Det fungerer som bare det, det altså, og her tilfører tusta bildet en skarpt og deilig grønnfarge også som gir et friskt inntrykk. For fler detaljer i skogen til høyre er det mulig å lysne den selektivt om du f.eks. bruker PS. Du kan da f.eks. markere med ''tryllestaven'' og lysne mellomtonen i levels, eller du kan bruke shadows/highlights. Lite vann her nå ser jeg... Rart med den våte sommeren som har vært... Lekre farger og liker det litt truende i lyset som hviler over landskapet. Kan se ut som det ventes uvær, men at sola slipper gjennom skylaget og smetter til med noen stråler der inne i fjellskråning på snøen!

Anne-Lise
Jostein F.

Hei Anne-Lise!
Mange takk for dine velfunderte synspunkter og utfyllende tips, veldig hjelpsomt at du tar deg tid til å skrive så mye, det tar tid å bli en bevandret PS bruker, så jeg er veldig takknemlig for dine tips.
Jeg savner av og til den gamle F3én og Fuji Velviaen, men bevares, det digitale mørkerom er fantastisk, det tar bare mye tid å beherske skikkelig

Mvh; Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu