Slemmestad
Utstyr
  • Bronica Etrs
  • Bronica 75mm PE
  • Brennvidde75mmmm
  • Blender-
  • FilmtypeTri-X 320
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger641
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig Børre E.
Utrolig at jeg får ''jomfrukommentaren'' her.
Elegant minimalisme. Flateinndeling og komposisjon er bra, fin kornstruktur og passende dystre toner. Regndråpene som treffer vannflaten er ''krydder''. Litt usikker på den lille fliken av land oppe til venstre, jeg ville sikkert kuttet den vekk. Bra.

StigB
Avsluttet .
Ahhh....lekkert, utrolig befriende å få se slike nydelige bilder med ordentlig sv/hv kornstruktur i disse tider hvor en overøses med superglætte gørtriste digital-sv/hv-bilder.

...bare et rent teknisk spørsmål; 320 iso burde vel egentlig tilsi mindre korning...har du her presset eller gjort noe finurlig ifm fremkalling?
Julie E.
Når jeg ser på en del av bildene dine, er jeg før jeg vet ordet av det på vei inn i mørkerommet, men altså bare i huet mitt. :) Det røsker også kraftig i baryttpapirgenet. :)
JEg synes fliken av land må være med og jeg synes himmelen her var veldig vakker. Kornene sitter akkurat der de skal!
Utover det skriver jeg under på hva SBE skriver. :)
mvh Julie
Arne S.
Jo'a, funker dette! Landtungen til venstre kunne jeg vært foruten og kornstrukturen litt mer distinkt. Ellers pent!
Cato R.
Hei Amund.

Etter at jeg i nyere tid har fått en favoritt i fotografen Hiroshi Sugimoto så er det vel ikke rart jeg liker dette bildet:)

Jeg må si meg enig med de andre angående venstre siden, men ellers er dette et bilde som gjør hverdagen litt lysere.

Cato
Jostein F.
Hei!
Bildet får virkelig frem følelsen av noe trøstesløst og forlatt. Kornigheten, regnet og det lille fokuspunktet der ute, forlatt i et hav, forsterker ensomheten. Landtungen ville jeg ha fjernet for å presse frem dette inntrykket enda et hakk, men det er en smakssak.
Et veldig bra bilde!

Mvh; Jostein
Amund Blix A.
Takk for kommentarene. Jeg liker tydeligvis å ha litt kontakt med landjorda, så det er derfor den lille biten ble med :)

Dette var tredje gang(også på Flickr og Apug) Sugimoto ble nevt, så her måtte jeg Google litt, og jeg skjønner godt hvorfor nå, når jeg fant f.eks dette bildet: http://www.kultureflash.net/archive/68/images/sugimoto3.jpg
han hadde jaggu meg en fantastisk serie med sånne bilder!

Kjenner man ikke historien , er man dømt til å gjenta den, eller noe sånt heter det i et gammelt ordtak :-)


Amund



Dag T.
...og kjenner man den så må man gjenta den likevel. Jeg ruger på noen slike bilder etter ferien .-)

Jeg synes dette funker som bare det. Grått og trist, og understreket av ''greiene'' til venstre.
Caroline M. S.
...og jeg har også noen Sugimoto-etterligninger liggende. Og (he, he) derfor liker jeg ikke de to ''fremmedelementene'' du har til venstre i dette bildet (landstripen og den saken som står ute i vannet). Men på den annen side - kanskje de må være her? Bildet er kornete og noe matt/flatt - kan ikke la meg begeistre over silkeblankt vann og lys (slik som det er på en god del av Sugimoto sine bilder).

PS Hvis jeg ikke husker helt feil hang det et par Sugimoto i Nasjonalgalleriet etter at .... ah, jernteppe... han svensken (som dessverre ikke er sjef lenger) hadde omrokkert på utstillingene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu