Regnet trykker på...
Bildet er tatt på Nordsjøan på Salsnes. Denne dagen var det bygeværet som var mest sjarmerende så jeg forsøkte å bruke det til noe.
Nært opp til det jeg tenkte. Liker slike bildet i sv/hv men her syns jeg fargene funket greit.
Utstyr
  • Canon T-90
  • Canon FD SSC 24 mm f. 2.8
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/15s
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • AnnetJustert i farger, utsnitt og lag på USM.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272712} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Eva Marie P.

Oj for noen mørke skyer.....
Stilig å se hvordan de sniker seg innover husene. Litt tøft med dei gjerdestolpene, men den nederste med all piggtråen er jeg usikker på...det er noemed den. Kanskje fordi den bryter med dei andre, er jo tøft det og kanskje. Smaken er som baken:O)
Jeg har forresten en søster på Salsnes!
-epl
Jóhann Á.

Takk, Eva! Det er faktisk mulig at jeg skulle stilt meg på innsiden av gjerdet og droppet stolpene. Syntes der og da at de ble en interessant forgrunn. Men kanskje for mye?
Hyggelig at du har slekt på Salsnes. Kjenner ikke mye til der, men vi har en dyktig jente i Fotoklubben som kommer derfra. Hun er forresten her inne også, Ingebjørg Fyrileiv Guldvik.

MvH, Johann
Torsten H.

fint stemning og fantastisk farger med ISO 100 - bare flott!
Hilsen fra Leipzig
Torsten
Thorbjørn R.

Fint formidlet vær. Litt rotete forgrunn.
Gunnar O.

Mørk litt skummel stemmning her, hehe. Men fantastiske farger... Flotte skyer.
Mvh Gunni.
Jóhann Á.

Takk til dere! Hyggelig at dere liker bildet. Og det var været som var viktigst, men kanskje jeg kunne tenkt litt mer over forgrunnen.
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg har i grunn bestandig syntes at dette tomme huset har vært litt vel tomt.. Dette gjorde det ikke akkurat mer hyggelig, men du har gjort en fin jobb her. Bildet har en meget god kontrast, og eksponeringen er fin. Jeg liker at de mørke skyene gir denne trekanten på himmelen. Det gir et godt drag innover, noe som igjen gir bevegelse i bildet. Gjerde-restene gjør seg her båe som forgrunn og kontrast. Huset er forresten restaurert og brukes som feriehus.

vh ingebjørg (takk for reklame over her, Jóhann)
Jóhann Á.

Takk til deg, Ingebjørg, og velbekomme!
Dette huset har altid fasinert meg hvor det står ned med sjøkanten. Aldri sett folk her (er der nå ikke SÅ ofte heller).
Fred S.

Både himmel og gardstaurer er ryggfrysende spennende, men jeg får ikke husene ti å harmonere helt. Leser riktignok at de står tomme (?), men de ser da granngivelig veldig pyntelige ut der de står bak hvitt stakittgjerde.
Nåvel, filmregissøren David Lynch bruker i filmene sine å kombinere hvite, rene suburbia stakittgjerder med isnende uhygge, så du er nok inne på noe...

vh fred
Jóhann Á.

Takk, Fred!
Setter stor pris på å bli sammenlignet med godeste Lynch! He, he!! Men tanken var nok kanskje ikke helt den samme. Dog, kontraster var det jeg var ute etter men symbolikken var nå kanskje ikke så dyp.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu