Ekorn
Enda et ekorn fra ekornkamuflasjen.
ok
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-19 09:59:08
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 300/4 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272591} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Monika Frisvold V.

Hei
Her synes jeg du har fått et fint bilde av ekornet.. Er dette en foringsplass? om det er så hadde jeg prøvd og ryddet i bakgrunn.. Da får du mer jamnere bakgrunn...
monika
Tommy S.

Heisann

Enig med monika ang rydding av bakgrunn. Men ikke nødvendigvis slik at du får en helt javn bakgrunn. I dette tilfellet synes jeg at bakgrunnen på venstre side blir litt rotete, mens ormegrasset bak ekornet kan godt være der etter min mening. Det forteller litt om miljøet.
Ellers er dette et fantastisk godt bilde av ekornet. Etter min mening det klart beste ekornbildet du har lagt ut. Her stemmer det meste. Skarpheten er helt perfekt, og det er flotte og naturlige farger. Flott positur på ekornet også, der det ser ut som den sitter og lukter på maten.
Alt i alt et fantastisk bilde!!
Likte det meget godt.
Fortsatt god helg

Tommy S
Kjell Ivar Ø.

Her er ditt beste Ekornbilde så langt synst eg. Flott dette Aleksander.
Mvh Kjell ivar
Odd E. k.

Hei Aleksander!

Et skarpt bilde av ekornet. Liker godt posituren der den sitter på stubben og spiser nøtter. Som nevnt tidligere til noen av dine ekornbilder, så er lyset for skarpt (eksponert midt på dagen med solen høyt på himmelen). Dette fører til at kontrasten økes og mange av de varme fargene i ekornpelsen forsvinner i sin helhet. Det skarpe lyset vil som bildet viser forsterke bakgrunnen, slik at kontrasten mellom bakgrunn og ekorn blir for stor. Et mer dempet lys inn på ekornet og bakgrunnen har helt sikkert fremmet et bedre bilde av motivet. Uansett et flott fanget bilde av ekornet Aleksander.

Ha en fortsatt fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Robin J.

Ditt beste ekornbilde til nå. Fine farger og bra teknisk.Mvh RJ
Truls L.

Skarpt og flott bilde av ekornet som sitter og koser seg med nøtten :)

Mvh Truls
Aleksander M.

Takk for kommentarene!
Tommy: Jeg er enig med deg ang. bakgrunnen. Jeg lot rikelig stå istedenfor å klippe for mye, men har fått klippet litt mer nå. Dette bildet er tatt samtidig med de andre jeg har lagt ut. Jeg har ikke fått ekornene helt fast enda etter en liten ferie så det er ikke et nytt bilde. Dette forklarer også at bildet er tatt i sterk lys Odd! Når jeg får de fast igjen skal jeg fotografere i bedre lys.

Jeg trodde egentlig ikke dette bildet var så bra, men jeg la det ut likevel. Ekornbilder har vel blitt som havørnbilder etterhvert - at det er mange som har dem og derfor må man vel prøve å få litt artige situasjoner o.l.

Aleksander
Kjell Sigurd S.

Fint av ekornet dette. Bakgrunnen kan gjerne være som den er bare du får med hele halen neste gang. Skarpheten er fin og lyset flaterende. Ville nok vurdert å legge nøttene slik at de ikke kom med på bildet.

Kjell S
Terje S.

Ditt beste Ekornbilde så langt. Flott


Terje
Aleksander M.

Takk for kommentarene!
Kjell: Som jeg skrev tidligere er dette et tidligere bilde og nå har jeg begynt å skjule nøttene. Ekornet er såppas nærme at med utstrekt hale går den bare så vidt inn i bildet så da ville resten av kroppen ha vært helt til venstre i bildet, men har flere versjoner hvor halen er trukket inn. Har lagt ut en ny versjon hvor halen ikke er kuttet, var den bedre eller dårligere?

Aleksander
Bjorn F.

Et av dine bedre ekornbilder dette Aleksander.
Bjørn.
Hans-Jørgen H.

Hei Aleksander!
Et flott ekornbilde der V2 absolutt ble best.
Tror jeg ville mørkna det en smule...
Ellers skarpt og fint.
Hans-Jørgen
Knut H.

Hei Aleksander.
To gode ekorbilder der v2 blir favoritten.
skarpheten er upåklagelig og tipsene fikk
du med Odd.Ellers er dette kjempebra
Aleksander.
Mvh Knut
Aleksander M.

Takk for kommentarene!
Setter pris på at dere sier hvilken av versjonene som er best fordi et av de skal jeg kanskje bruke til noe.

aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu