Kampen for tilværelsen
Vi dro ut på sjøen for og kaste fisk til Havørna.
Plutselig kommer det to Havørner samtidlig etter samme fisk, Dette er en unik situasjon.
Kjempebra, her var jeg heldig!
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Sigma 100-300 Apo f.4
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger605
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272536} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Steffen F.

Er enig med deg, her var du virkelig heldig, noe sånt har jeg aldri sett før! Meget pent bilde, fint og skarpt og se på. Ettersom jeg kan oppfatte er vann-linjen i bakgrunnen horisontal, noe som gjør bildet enda bedre. Virkelig godt komponert alt i alt.

En detalj jeg likte veldig godt er at man faktisk kan se blodet som kommer ut av munnen på fisken, noe som forteller om hvor rå livet i naturen er (ikke missforstå, jeg er ikke glad i blod, hehe).

mvh Steffen
Ole Martin D.

Hallo Andreas. Endelig er det ute på dotten!! Etter masse år i Havørnas rike og over 10 000 ørnestup fikk jeg oppleve, ilag med deg, denne situasjonen!!!

Her har du fått et unikt bilde selv om ikke alt er som ønsket i forhold til nebb og det mere. Du fanger situasjonen og jeg vet ikke andre som har et slikt unikt bilde!! Gratulerer. Livet er herlig!! Fortsett med dette unge mann!!!!
Liv F. D.

Hei Andreas,
fantastisk bilde av disse to havørene. Må være stas å komme så nær innpå disse store fuglene. Godt fanget. Du er kjempefilink.
mvh
Liv '')
Robin J.

Her har du fanget en unik situasjon.Gratulerer.Stå på videre.Mvh RJ
Kjell Sigurd S.

For en opplevelse du må ha hatt! Bildet viser tydelig kamp mellom to flotte havørner og hvor den ene har fått tak i fisken. De ser ut til å være helt inntil hverandre, men der kan man lett bli lurt ved at tele trykker perspektivet sammen. Fine detaljer har du fått med i bildet. Ser til og med at vannet fra fisken er blodfarget. Veldig fint naturfoto som bør opp på veggen.

Kjell S
Terje S.

Du bør være en stolt 13 åring som kan vise ett sånt bilde for allmenheten. Når Ole Martin som har sett nærmere 10 tusen ørnestup ikke har opplevd dette før -er detet en rå og unik naturskildring du har fanget. Flott levert Andreas. Sender bilde inn til Villmarksliv når vi kommer hjem.

Du kan også være stolt når både jeg,Tom Elton,Kjell Moseid og Vegard Lødøen ikke greide å få situasjonen innenfor rammen.






Pappa
Ole Martin D.

Til Kjell Sigurd.Dette var et ørnepar som hadde samme hensikt, mat til sønnen på land. De tenkte det samme og her var det, skal love deg , masse vinger og to fugler som neste var ett. Rock'n roll!!
Tor Arve K.

Et fantastisk bilde tatt av en 13 åring som har lært mye, sikkert av far.
Jeg misunner dere som har anledning til å beskue disse enorme skapningene nesten rett utenfor stuedøra. Vi rundt Mjøsa må bare håpe å få se dem de få gangene vi er ute ved kysten i en og annen ferie.
Får håpe jeg kan bli kjent med noen en gang som kan guide meg i havørnas rike.
Tom E.

Heisan Andreas!
Takk for sist.Som nevt over var dette en unik situasjon og det var bare deg som fikk dette på brikka.Her er det kampen for maten som skildres så blodspruten står.Klar anbefaling fra meg.
mvh Tom
Avsluttet .

Bra bilde av en spesiell situasjon. Merkelig at andre kan påstå at jeg selv ikke greide 'å få situasjonen innenfor rammen' når minnekortet og dataen forteller noe helt annet. Bildene fra denne situasjonen ble mine beste etter turen.

mvh
kjell-erik moseid
Terje S.

Så bra at du også lykkes Kjell .Men det var vel litt vinge kutt ute å gikk ? Det var det i allfall på mine.

Terje
Andreas T.

Takk for fine kommentarer.
Til Kjell-Erik Moseid: Det kan hende at du fikk mange bra bilder av denne situasjonen men mitt Nikon D70s har bare 3 bilder i sekundet imens ditt kamera har rundt 10.
Og jeg vet ikke hvor lenge du har holdt på med foto, men jeg har bare hold på i ca. ett år.


Andreas
Knut H.

Hei Andreas.
Imponerende situasjon du her har fanget Andreas.
Tross din unge alder har du gjentatte ganger vist
at du kan ta topp bilder.Har samme kamera som du men
har som regel mest hode eller stjertbilder av ørn så
enkelt er de ikke.Syns du fortener en anbefaling for
denne prestasjonen,dyktig utført.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu