Gaupeterreng vest for Hamarøyskaftet
Her trives gaupa, i et storstilt og ulendt terreng. Men vakkert. Trekkes stadig tilbake til dette området og jeg har hatt flere bilder fra denne marka.
Utstyr
  • D1x
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272269} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anders N.

Jeg skjønner godt hvorfor du trekkes tilbake til det området der. Meget spennende og også litt dramatisk landskap. Jeg ville ha likt å fotografere der selv. Ser nesten ut som det er en tropisk øy hadde det ikke vært for den karakteristiske vegetasjonen.

Nydelig farge og lys.

- Anders
Avsluttet .

Flott motiv med veldig bra detaljer! Syns du har vore svært heldig med komposisjonen:)
Fin djubde og vakre sommerfarger. Lurer litt på om det hadde gjort seg med litt levels? er usikker for da er det lett for at dei mørkare partiene/skyggesida kan bli for mørke.
Speilinga var bra og du har nytta lyset på ein fin måte! Likte godt dette:) med helsing Mari
Arne M.

Det er ikke vanskelig å forstå at du kommer tilbake til natur som dette. Bildet er flott, med naturlig fargemetning og fint lys. Speilingen i vannet gjør mye for motivet, og understreker følelsen av storslåtthet i landskapet.

- Arne
Kjell F.

Takk alle sammen for hyggelige kommentarer.
Anders: Dette landskapet er som å komme til en annen klode, vilt, hemningsløst og vakkert. En fotosafarie i dette området er å anbefale. Mange trekkes hit for å klatre i Hamarøyskaftet, men jeg mener at mange kunne ta en fotosafarie nettopp i dette området.
Mari: Den lave kveldsola gjorde at det ble harde kontraster i bildet, har prøvd å mykne det litt, men ville helst ha det mest naturlig.
Arne: Det er et flott landskap, og brikken fylles fort. Se forøvrig kommentarer til Anders
Mvh Kjell
Bjorn F.

Hei Kjell.
Storslått og vakkert landskap som tatt ut av et eventyr. Velkomponert.
Hilsen Bjørn.
Anders N.

Ja jeg ville uten tvil ha planlagt en fotosafarie dit. Settes umiddelbart opp som en plan for neste sommer. Utrolig spesielt landskap.

- Anders
Avsluttet .

Meget fin belysning dette.
Men syns det er noe for mange detaljer i forgrunnen som stjeler viktig oppmerksomhet.
Det andre og tidligere bilde fra samme sted var etter min smak bedre... mindre forstyrrende elementer i forgrunnen og et tydeligere skaft i bakgrunnen.

Gaupas terreng dette...kan jeg godt tro...ikke for ingenting at Hamarøy har gaupa i sitt kommunevåpen...er nok et dyr som liker fin villmark den også.
Og her er det mye skjul å stikke seg bort i og for å føde slektens gang.
Men temmelig baskt og ugjestlig på vinterstid når uværet kommer rett inn fra Vestfjorden.


Odd
Fred S.

Her i Namdalen har en et eget navn på terreng som er vanskelig å ta seg fram i, som f,eks. djupe daler med urer o.l. Det kalles enkelt og greit ''gaupterreng''.
Mer harmoni over det nordlandske gaupeterrenget, med andre ord, og vakkert er det. Prospektkort pent, dette, med både Skaftet og speilinger i vann.

vh fred
Anne-Lise S.

Spennende landskap med disse ''spjutene'' som stikker opp. Fin ro over vannspeilinga. Kompet er ok. Har du tenkt over at det er mulig å få frem flere detaljer i skyggeområdene innover mot høyre, og at det også er mulig å få mer ''smell'' i bildet gjennom å øke kontrasten noe? Ellers et vakkert sted, som jeg forstår at du liker å fotografere! :-)

Anne-Lise
Monika Frisvold V.

Hei
Synes dette er et flott lansdskapsbilde ..nydelig flott natur...
fin speiling....Kan tenke meg dette blir flott når høstfargene kommer...
Ha en flott søndag..
monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu