True blue..
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX VR ZOOM NIKKOR 18-200mm
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger188
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272235} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Roy H.

Nydelig. Flotte blå farger. Liker spesielt den ''lagdelingen'' bildet har.
Mvh Roy
Robin J.

Fine blåtoner i bildet. Mvh RJ
Ann F.

BETRAKTELIG bedre enn bilde nr. 327175!
Her har du rendyrket fargene mer, linjene kommer bedre frem, og det diagonale feltet i lyst nede, som brytes av trærne, danner en fin motvekt som ikke blir kjedelig eller umotivert pga de mørke granene.

Men det er mulig jeg ville tatt med litt mer trær, det er noe småttinger som stikker for lite opp fra nederkanten.
Eller glatt klonet dem vekk for å få rene linjer og beholde høyden på gruppen til høyre og de som er i venstre fjerdedel nede.

mvh Ann
Monika Frisvold V.

Fine blåtoner... ser ut som uværet kommer...
monika
Avsluttet .

Nydelige blåfarger og linjer i bildet.
Men enig med Ann,vekk med trærne eller mere trær.
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Jeg har dessverre en så liten skjerm at jeg må scrolle meg både nedover, oppover og til sidene for å nyte denne delikate utsikten i blått... :-( Ser at bildet også er svært stort, og dette gjør det litt vanskelig å studere pga den forstyrrende scrollinga. Bare et lite tips når du legger ut bilder, Steinulf, som størrelsesmessig da kan passe enda flere skjermstørrelser! :-)

Når det er sagt, så liker jeg dette godt. Jeg hører fuglekvitter og vind, jeg kjenner vinden stryke mot kinn, og jeg nyter lukten av skog og småvåt jord. Deilig befriende følelse. Du gir meg en utsikt som jeg kunne nydt lenge dersom jeg var der. Pga scrollinga blir det ... Trenger vel ikke si mer om det nå. Vet du har tatt poenget. Jeg må straks dra avsted og kjøpe pc med større skjerm! ;-) He, he... Synes blåtonene mot tåka; den også svakt blålig, glir godt over i hverandre med sine fine sjatteringer! Liker det svært godt. Fine detaljer med blånene innover og således også flott dybde. Kan jo se milevis avsted. Er usikker på tretoppene i nedre del. For meg kan det se ut som om du har bluret toppene som går inn i det mørkere partiet, muligens for at de skal bli mer i ett med det området? På min skjerm er det også noe korn, spesielt godt synlig i tåka nederst og i det tredje laget nedenfra og oppover. Har du lysnet eller skarpet disse områdene spesielt? Skylaget øverst er dramatisk og lyset derfra gir en fin effekt i bildet ditt. Fargene her går også igjen nedover i bildet. Herlig landskap!!

Anne-Lise
Inger-Lise S.

Et nydelig bilde! Nå er jeg glad i blått, men fargen er ikke nok i seg selv. Her syns jeg du har formidlet en vakker stemning. Flott lys, lekre farger og bra komposisjon.
Forgrunnen gjør mye for bildet ( som underkanten av skyene), men jeg ville kanskje tatt med litt mer av trærne i forgrunnen..Usikker der, da du har tatt med nok til at jeg liker bildet svært godt. Tror jeg går for komposisjonen du har valgt.

Inger-Lise
Avsluttet .

Vakkert og tiltalande! Nydelige blåtoner, fine buer/linjer, svært stemningsfullt. Likte godt graderinger i faretonane der det går fra svært lyst til svært mørkt ( granene ). Fin komposisjon:) Med helsing Mari
Lene F.

Et stemningsfult bilde med nydelige blåtoner. Komposisjonsmessig blir det for meg likevel for mye tomrom i midten. Skulle ønske at trærne nederst i bildet kunne ha fylt litt mer av rommet. Hilsen Lene
Tone A.

Hei
Ei vakkert stemningsbilde med mange blåner, eg får faktisk 8 dersom eg deler forgrunnen opp i 2. Fin forgrunn med trea som med sine silhuettar er ein fin kontrast mot det lyse skylaget som dannar ein fin diagonal og kontrast mot alle dei blånane bakover.
Her er eg enig med Ann når det gjeld trea nede. Dvs å klona bort dei småe toppane eller å hatt med meir av trea.
Fin midtgrunn med mjuke linjer i det mørke landskapet med frodig granskog.
Bakgrunnen er ein fin kontrast med lysspelet under tunge skyer. Her vert dei bakerste blånane liggande i ein lyss dis.
Fine blåtonar og dramatisk lysspel som gir liv til bildet.
:) Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg for min del ville ha kutta 6-7 cm av nedre del og 5-6 cm av øvre del,
dette for å få meir fokus på det essensielle i dette bildet, som er stemningen og blånene innover i bildet.

IAV
Kjell Sigurd S.

Fine blåner. Et kutt over grantoppene så blir det et fint panorama. Noe utbrent i de lyseste partiene på himmelen men det gjør ikke noe synes jeg.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu