The road to Hell?
Margene Bullcreek i goshute-stammen i Utah markerte seg i flere år som markant motstander av stammens planer om å leie ut reservatet til atomindustrien. Et flertall i stammen ville leie ut reservatet som lagerplass for 40.000 tonn av USAs farligste atomavfall, brukte brenselsstaver fra kjernekraftverkene. Tidligere i år ble det satt en endelig stopper for planene, ved at amerikanske myndigheter fastlo at det planlagte lageret ikke var egnet. Du kan lese artikkelen fra Utah her: http://www.aftenposten.no/reise/article669751.ece
Hmm. Ble kjeppjaget fra reservatet og truet med å bli skutt av broren til høvdingen da jeg skulle møte Margene. Derfor måtte jeg møte hennne noen meter utenfor reservatgrensen. Men bildet synes jeg fungerte bra.
Utstyr
  • Nikon FM2
  • Nikkor 24 mm 2,8
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • Filmtype400 asa Fujifilm
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272048} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Hei Jan Gunnar

Et knallbra bilde med utrolig dybde. Et veldig spesielt blikk og ansiktsuttrykk fra indianerkvinnen fanger øynene mine, men samtidig så blir man sugd inn i bildet av den endeløse veien. Fine naturlige farger og perfekt komponert etter min mening.

Mvh
Anders
Edvin S.

Må si meg enig med Anders her, men jeg vil ''pirke'' litt. Det hadde ikke vært så dumt med en bitte liten justering av horisonten.

Ellers er halve bildet den sterke historien du forteller om denne kvinnen, og bildet står seg mye sterkere etter at man har lest historien hennes, og at du ble jagd ut av reservatet. Det sier mye om hva folk kan få seg til å godta, bare sjekken er stor nok!

:: ~ Arne
Oddrun B.

Et flott bilde, med en bra fortellende undertekst.

mvh Oddrun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu