Morgan i Gamlebyen
Far og datter ut på tur i sin flotte Morgan.
Bildet inngår i albumet Bil/Motor/Kjøretøy -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-15 12:57:12
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-08-15 12:59:04
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-08-15 14:10:12
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2007-08-16 17:08:40
    Versjon #5
Utstyr
  • Canon EOS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272036} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Monika Frisvold V.

Hei Rune
Fint bilde med meget fin stemning...
V1 synes jeg passet meget godt... fin komp og lys...
monika
Tove H.

Kjempeflott bilde av gammel bil i gamlebyen. Liker best serpiaversjonen, fordi den framhever det gammelmodige. Synes komposisjonen er flott og skarphet og lys likeså. Brosteinen er med på å skape atmosfære. Når jeg ser en gang til, liker jeg igrunnen v2 like godt. Stemningsfullt og fint bilde!
Mvh Tove
Eirik A.

flott og gammeldags bilde! fint lys inn døra. liker egentlig alle versjonene like godt jeg..flott bilde! :D
Unni F.

Stilig! Synes sepiaversjonen er best, den ''kler'' både bygningen og den gamle flotte bilen. Det er ingenting som tilsier at bildet ikke er tatt i ....tja...30-åra?? (sorry for eventuell kunnskapsmangel i forhold til gamle biler og årsmodeller....)
Hilsen Unni
Stig Børre E.

Her syns jeg alle versjoner fungerer bra, men holder en knapp på fargeversjonen.
Bildet har en flott stemning med bra detaljrikdom. Syns bilen blir for midtplassert, ville vurdert å kutte vekk hushjørnet til venstre og noe i bunn.

StigB
Steinulf L.

Synes fargeversjonen er flott, men for mye brostein i bunnen. Kutter du nede så fortauskanten er nesten i hjørnet, får du bilen omtrent i det gyllne snittt.
Rune S.

Takk for hyggelige og raske kommentarer, Monika, Tove, Eirik, Unni, Stig Børre og Steinulf ! Flott at dere likte bildet! Enig med dere Stig Børre og Steinulf, det ble bedre slik dere foreslo, men jeg var litt forelsket i brosteinen og ville ha den med:-)

Mvh
Rune S
Dan S.

v.4 ble knall,super komp. :)bilen en ganske så stor bonus!
mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

V4 er helt toppers,nydelige toner,flott bil og bra komp.
Hilsen Tone!
Eva Marie P.

Stilig bilde. Flott gammel bil som passer perfekt i miljøet i gamlebyen-Jeg liker v1 best, syns det er mest dybde i det bildet... Da vilgle eg heller ha kuttet rett over buen..hehe. Ja, ja jeg forestiller meg min bestemor komme dansende ut på disse brosteinene som lita jente i en sommerkjole..
Tenk å kunne skru tid tilbake bare for å titte litt:O)
Jeg liker disse bildene dine!!
Liker både sepia og farveversonen, dei er fine på hvær sin måte..
-epl
Thorbjørn R.

Herlig nostalgi i dette bildet. V4 er min favoritt.
Anne-Lise S.

Heisann Rune! Dette likte jeg umiddelbart! Herlig stemning av nostalgi med brosteinene, mursteinsbygningene, Morgan og porten i muren til høyre. Synes du lykkes godt i valget av toner her, og liker at du bruker dem! Synes det forsterker inntrykket, selv om jeg også liker fargeversjonen godt. Mener imidlertid at du mister noe der av den bestemte stemningen. Ser at Stig Børre foreslo et kutt, og det så jeg etter at jeg selv satt og skrollet litt frem og tilbake fra side til side i bildet ditt. Jeg syntes nemlig at den glatte veggen til venstre forstyrret symmetrien som brostein og murstein har i bildet ditt, og hadde tenkt å foreslå et kutt til midt på vinduet på veggen til venstre. Deretter scrollet jeg meg ned og oppdaget at Stig Børre allerede hadde gjort det. Jeg synes V4 har den roen som jeg savnet pga den veggen i de første versjonene. Ser imidlertid at kvaliteten over skarpheten har forsvunnet i V4 og lurer på om du valgte å beskjære den allerede bearbeidede og forminskede versjonen som V1 jo er? Jeg tror nok du egentlig er klar over at kvaliteten på bl.a. skarphet kan forringes, og det har det dog gjort i V4. Men du har jo originalstørrelsen og kan evt. gå inn og endre den istedet slik at bildet får den kvaliteten som det fortjener, og ikke minst som du som fotograf fortjener! Fin plassering av bilen i V4, flott dybde innover og jeg liker det bare enda mer enn dine første versjoner! :-)

Anne-Lise
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Dan, Tone, Eva, Thorbjørn og Anne-Lise! Flott at dere likte bildet!
Eva -Det kan jo gå å kutte rett over buen også, men jeg synes det er best som i #4. Flott område som bestemor trådde sine sko!
Anne-Lise- Jeg ser i etterkant den mye større roen i #4. Tenkte ikke over det, men du har rett i at jeg har brukt #1 som underlag til #4. Ser jo nå at den har dårligere oppløsning. Takk for tipset. Skal se om jeg legger inn en ny versjon imorgen!?

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Liker veldig godt versjon 5 og fargeversjonen. Følte seg hensatt til en svunnen tid. Velkomponert og flott. Mvh Liselotte
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Liselotte! Flott at du likte bildet!

Mvh
Rune S
Odd E. k.

Hei Rune!

Et flott bilde, der bilen kommer til sin rett i bymiljøet. Liker nok bildet best i farger, da det drukner noe i S/H sammen med de gråe bygningene.Flott skarphet og farger, da lyset inn fra høyre fremhevet bilen godt. Dette er vel en årlig forseelse, der veteranbilene tar sin vår-og sommertur ut i det fri. Flott fanget Rune!

Ha en fin høst!

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

Hei!
Eit flott bilde som oser av nostalgi:) Er enig i Stig børres forslag. Då blei det med ein gong eit rolegare og bedre bilde samtidig som du beholder miljøet. Likte det absolutt best i s/h versjon da dei fine kontrastane kom godt fram! Eit flott bilde iallefall:) med helsing Mari
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Odd og Mari! Flott at dere likte bildet! Dette var en tilfeldig forbipasserende Odd! Så ut som far og datter som skulle ut på en hyggetur! Kunne jo ikke vise ansiktene eller regskiltet.

Mvh
Rune S
Ivar B.

Denne ble fin! Arkitektur og kjøretøy som passer sammen. Synes versjon 1 gir den beste stemningen her, kanskje, alle fungerer. Mvh Ivar.
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Ivar! Flott at du likte bildet!

Mvh
Rune S
Terje M.

Flott bilde av en flott bil, Rune. Dette likte jeg veldig godt. Likte at du tok bildet akkurat i det bilen svinger. Velger V1, men synes også V2 i farger gjør seg, ja de er bra alle sammen.

Mvh
Terje
sunniva l.

vakkert bilde som oser av nostalgi. Går for v5 og v2.

mvh sunniva
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Terje og Sunniva! Flott at dere likte bildet!

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu