Blomst i natten
Bildet inngår i albumet Naturen rundt meg -
Utstyr
  • Nikon 40D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRegn,dårlig lys,blitz og natt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271641} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Dorte G.
Morsom blomst dette, men noen iris er det definitivt ikke :). Og det ser ut som om den har reist langt, den har pådratt seg noeskrammer på kronbladene som kommer sterkt fram når du går så nær. Hva med å forsøke en litt annen vinkel enn rett på ansiktet? Eller et enda tettere utsnitt? Jeg vet ikke hvilke innstillingsmuligheter du har på kameraet ditt. Kan du stille blenderåpningen, og få mindre dybdeskarphet?
Ruth S.
Hei, Dorte:-)

*ler* typisk meg å kalle det iris..sikkert fordi de dukker opp i irisbedet mitt. Jeg skylder på hønene, for de ommøblerte alle bed...:-)

Jeg bruker kun auto på kamera, og blitzen kom automatisk. Det er et godt råd å knipse i flere stillinger/vinkler.

Takk skal du ha:-)

-ruth-
Brit M.
Du verden, så skarpt du har fått dette, Ruth! Håper noen opplyser om hva slags blomst dette er. Litt enig med Dorte i at også en annen vinkel og mindre dybdeskarphet kunne vært fint, kanskje litt lavere? Spennende blomst, vil gjerne se mer av denne.

Brit
Sveinung J.
Flott makro, med fin skarphet og flotte farger. Jeg kunne godt sett den fra en annen vinkel, men flott er den i alle fall.
s.j.
Ruth S.
De som har greie på det, sier det er en dverganemone, men jeg aner ikke:-)

Det jeg vet, er at den er ca 15cm høy, og den har flere blomster ned over den tynne stilken. Blomstene springer ut en etter en. Jeg gravde opp en rot i går, og det var en liten løk på ca 2 cm i diameter...Blomsten står lenge før neste blomst blomstrer. Ingen lukt, men de lukker seg i sterkt lys.

-ruth-
johnny leo j.
Veldig fint bildet. Ville kanskje ''tatt'' bort de små forstyrrende elementen nederst på bildet. Veldig fin nesten sølvaktig glins.
Tove H.
Veldig flott, skarp makro av nydelig blomst. Ja, kanskje en annen vinkel siden? Flotte farger, lys og dråper. Vakkert.
Mvh Tove
Jan Erik E.
Skal si dette var bra. Det vil du oppleve att ved natt fotografering vil du få mange aha opplevelser når du får sett bildene dine etter de er tatt. Så forsett med det. Og ser frem til flere natt bilder fra deg. Mvh JEE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu