Utstyr
  • D200
  • Nikkor 105 mm f/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger408
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271181} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Kathrine Å.

Hei, Eivind. Dette var et skikkelig flott portrettfotografi. Lyset er nydelig, og skarpheten upåklagelig. Du har fått fram alle detaljer i ansiktet her. Modellen din her ser en smule betenkt ut, og det har jeg sansen for. Ikke alltid at ''smilebildene'' er de beste.
Hatten er på min skjerm litt for svart i det mørke. Går det an å hente fram noen detaljer her?
Når det gjelder byggningene i bakgrunnen er jeg litt usikker på hva jeg syns. På en måte er de med på å tilføre bildet noe, -men uten dem, ville bildet blitt renere og modellen din fått all oppmerksomheten.
Kathrine
Avsluttet .

Dette likte jeg også,flott portrett med fint direkte blikk og gode farger.
Hilsen Tone!
Kjell F.

Heeei.
Nydelig portrett, skarpt og meget iøyenfallende. En godt emne til portrettering. Tror jeg ville hatt ''bitte litt'' mere luft foran mannen.

Mvh Kjell
Tove H.

Fantastisk portrett - original og kanskje litt sær type, ser det ut til. Lyset og er fantastisk, fargene fine og blkkkontakten er der absolutt. Synes det er veldig bra!
Mvh Tove
Tomas W.

Dette portrettet holder MEGET høy klasse etter mine begreper. Noe av det bedre jeg har sett her den siste månen. STÅ PÅ!!!

- mvh Tomas:)
Avsluttet .

Hei Eivind!

Synes du har tatt et knallbra bilde! Skarpt og fint, og nydelige farger!

Jeg er helt ny her inne, men dette er ihvertfall det bildet jeg har likt best av alle de jeg har kikket på til nå. Det føles som om personen på bildet faktisk står rett foran meg - at jeg nesten blir ''sugd inn i bildet'', om du skjønner. Veldig, veldig bra!

Hilsen Anja
Avsluttet .

Veldig bra portrett. Fine farger, fint lys og bra blikk på mannen. Er litt usikker på utsnittet, ville kanskje ha croppet bildet litt. Bra gjennomført:)
Andreas S.

Hallo

Et godt gjennomført portrett! Herlig uttrykk på denne karen, har en følelse av at han har opplevd et og annet gjennom livets gang. Knallbra toner, flott skarphet og et utnistt som passer til.

Mvh. Andreas D.
Tord D.

Dette var eit kjempebra bilete. Akkurat slike eg også vil ta og du har kanskje overbevist meg om å gå til innkjøp av ein D200. Kan du sei noko om etterbehandlinga av bilete?
Frode F.

Dette var knall, Eivind.

Fantastisk modell.

Skarphet, farger, blikket, omgivelser... her stemmer alt i mine øyne.

Du er dyktig.

FF
Tom T.

For et godt portrett:) Dette bilde for meg til å se lenge.

mvh Tom T
Aud Elise S.

Et flott portrett av en karaktersterk modell!
Liker de fine fargene hvor ansikt og bakgrunnsfarger
går godt ihop. God kontakt med modellen.
Tror jeg ville ha beskjært endel i høyre bildekant.
Den blå ''firkanten'' forstyrrer litt. Da vil det også bli litt mer spenning
i bildeflata.

mvh Aud

Tone A.

Hei
Du imponerar med dette kjempefine portrettet der du har fått fram det som særpregar mannen. Han ser på deg med eit litt granskande blikk, som om han er litt skeptisk til heile fotograferinga.
Det er noko kjent med mannen, men eg er kjent for å gløyma navn ganske fort.
Det mjuke lyset som pregar denne overskya dagen gir ein fin effekt i bildet saman med duse bakgrunnen, som dermed vert lite dominerande der linja går bak nakken.
Det høge og gultona kornet gir ein fin effekt med sine varme tonar mot den elles kjølige bakgrunnen prega av blåtonar.
I høgresida kunne du ha klona bort det blåtona bygget og evt. kunnta litt slik at mannen ikkje blir så midtsilt. På same tid gir mannen med sitt uttrykk ro til bildet som blir forsterka med midtstillinga.
Skarpe detaljar både på jakken, ansiktet og caps, med unntak av under bremen der det ikkje er så skarpt pga mindre lys.
Og lyset her saman med fine fargar gjer mykje for bildet. det vert også litt dybde pga elementa i bakgrunnen.
Kjempebra jobba, du får ei anbefaling frå meg også.
:) Tone
Espen A. I.

Imponerende portrettarbeide, jeg liker det naturlige, lyset og fremstillingen generelt av herren. Virkelig et strålende portrett, som dine andre!

mvh Espen
Eivind B.

Tusen takk for flotte kommentarer, og ikke minst anbefalinger:D
Ser at flere påpeker at bildet kunne tjent på en crop, men synes selv midstillingen funker greit her. Bygningskompleksene i bakgrunnen skal det derimot være mulig å gjøre noe med, tror også jeg kan hente fram flere detaljer i det mørke området på hatten, slik Kathrine påpeker.

Tord: Når det gjelder etterbehandling, er det ikke gjort all verden. Har framhevet gulfarven i stråene en smule og dempet lyset i himmelen litt for å framheve ansiktet hans. I tillegg har jeg økt den generelle kontrasten med curves. PS! Kjøper du D200, er det nok store sjanser for at du blir fornøyd, særlig hvis du også spanderer på deg lyssterk kvalitetsoptikk.

Tone: Det var en fin og grundig kommentar! Mannen som er portrettert er skuespilleren Bjørn Jenseg, morsomt at du så det. Bildet er tatt mellom opptak under en filminnspilling på Vestlandet. Var forøvrig et herlig, soft lys ute ved kysten den dagen.

Mvh Eivind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu