Vi to............
Bildet inngår i albumet Mine håpefulle - En serie av barna mine i forskjellige situasjoner.
Barna heter Cathrine og er størst, Mie som er den midterste og Preben som er minstemann.
Utstyr
  • canon eos 10 d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270893} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Inge S.

Hei.
Et fint og sommerlig motiv der barna er fint plassert på grusvegen som
fører oss fint innover i motivet. Syns kanskje det ble litt
blasse farger. Ellers et pent og rolig motiv.

Mvh Inge
Unni F.

Et aldeles deilig sommerbilde av barn og natur. Bildet ditt hvirvlet meg tilbake til 60-tallet da mine egne somre var uendelig lange, solfyllte (!) og alt handlet om myggestikk, bølgende gress, drivende skyer og markjordbær. Det var lenge før noen visste hva ''syden'' var.
Synes du skildrer dette godt med bildet ditt. Jeg liker de avstemte fargene og ungenes nesten dansende bevegelse bortover sin sommervei.

Vennlig hilsen Unni
monica p.

Tusen takk for fine komentarer til dere begge to.
Mvh Monica:o)
Rune S.

Hei! Nydelig bilde i herlig sommerstemning! Tenkte litt som Unni på barndommens uendelig lange somre, da jeg så dette! Liker de myke fargene. Tror jeg ville prøvd et lite hakk lysere!? Eller en forsiktig S-kurve i Curves!? Meget flott å se på!

Mvh
Rune S
Pål E.

Hei,

Flott sommerbilde. Fortellende og bra motiv. Mye teknisk å pirke på her, men det forsvinner litt i betydning opp mot motivet

mvh,
PE
Anne-Lise S.

En periode i livet synes snøen å være meterhøy, trærne i skogen rager helt opp til skyene og blomstene langs landeveien er like høye eller høyere enn oss selv. Det er da bilene virker fryktelig høye, da elgen er det høyeste dyret i hele verden, og da vi må se opp til de voksne som kan virke truende store hvis vi får en skjennepreken. Bildet ditt gir assosiasjoner til barndommens rike, da sommerferien virker uendelig, da været alltid var bra og da det fantes hemmeligheter rundt enhver sving. God og nær kontakt mellom søsknene her, der de nærmest ''spretter'' bortover veien som er godt plassert i bildeflaten, og med søsknene fint fanget. Liker de duse fargene som gir et drømmende inntrykk. Kan det være at du har skarpet bildet noe for mye? Ser en slags halo rundt søskenparets silhuetter som kan tyde på akkurat det. Ellers herlig og god stemning fra barndommens spennende rike... :-)

Anne-Lise
monica p.

Hallo til dere alle og tusen takk for fine komentarer.
Anne Lise, det er nok ikke for mye oppskarping som kan for den kanten du ser, men tror heller det er den effekten jeg har lagt på som kan for det, mulig jeg har tatt i litt for mye:o)
Mvh Monica:o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu