Ekornhopp
Utstyr
  • Canon EOS 1D mark III
  • Sigma 120-300 mm. F 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1070
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270436} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Robin J.
Naturfoto av høy klasse og alt hva det innebærer. Flott.Mvh RJ
Kjartan T.
Ja, dette var hel max! Furua bak er selvfølgelig litt for fremtredende, men alle naturfoto har stort sett en eller annen feil. Lyset og ikke minst komposisjonen er virkelig bra og gir etter min mening bildet ekstra ''sprett'
Avsluttet .
Dette er ett meget flott naturbilde av klasse, furua bak er nevnt ellers ingenting å utsette. wow..

Rune
Magnus A.
Fantastisk flott fanget.Lyset på ekornet og ikke minst skarpheten er meget flott.Jeg prøver og prøver på det samme som du her har gjort så fremragende,men dette er jaggu ikke lett,det kan jeg skrive under på.Har haugevis av nesten bilder,men gir ikke opp ennu.Ser du har fått deg en mkIII,som skal ha en enda raskere autofokus enn mkII,men det er nok ikke bare et raskt kamera som gjelder,hos meg er det nok avtrekkerfingeren som ikke reagerer kjapt nok.
Mvh.Magnus A.
Aleksander M.
Hei Rolf!
Skarphet, lys, sjeldenhet og komposisjon er veldig bra. Synes nok at noen av dine tidligere bilder av hoppende ekorn er bedre, men det betyr ikke at dette ikke holder en høy standard. Synes ikke det gjør noe med furua i bakgrunnen.

Mvh Aleksander
Børge J.
Helt utrolig, var faktisk ute i dag og tok bilder av ekorn selv.
Men ingen ble i nærheten av dette..
Dette var det virkelig klasse over.
Jeg synes faktisk ikke furua bak gjør noen verdens ting. dette er naturfoto, å da synes jeg at bakgrunn godt kan gjengis slik som her. bilder med helt dus bakgrunn er flott det, men slik som her skjemmer slett ikke bildet, det gir en total karakter over det hele.

Bj
Monica J.
Et fantastisk godt bilde. Og ikke bare trodde jeg at ''dette har jeg da sett før...'' Men det er jammen du som har tatt de to andre bildene av hoppende/svevende ekorn her inne også!!! Fin skarphet, flotte farger og utrolig bra ''fanget''. Kjempe bra :)
Mvh Monica
Thorbjørn R.
Kjempeflott av det flygende ekornet. Furua er ikke skjemmende, ihvertfall ikke øvre halvdel.
Odd E. k.
Hei Rolf!

Et flott og fasinerende bilde av ekornet i flukt. Flott skarphet og en fin positur der den strekker på fremlabbene og gjør seg klar til å gripe fatt i trestubben. Nydelig lys og en diffus og rolig bakgrunn. Flott fanget dette Rolf, da dette bildet krever en anbefaling!

Ha en fin fotouke!
Odd E. k.
Hei Rolf!

Et flott og fasinerende bilde av ekornet i flukt. Flott skarphet og en fin positur der den strekker på fremlabbene og gjør seg klar til å gripe fatt i trestubben. Nydelig lys og en diffus og rolig bakgrunn. Flott fanget dette Rolf, da dette bildet krever en anbefaling!

Ha en fin fotouke!
Anette L.
Hei:)
ojojojoojjojojj, vakkert! Slenger inn en anbefaling as we speak! Dette er sikkert ikke noe en vanlig Ola Nordmann kunne tatt, hehe.
Flott skarphet og nydelig helhet!

Mvh Anette:)
Mathias B.
Utrolig bilde du har tatt her. Et av de bedre ekornbildene jeg har sett på lang tid, og langt mer spennende enn de ''vanlige'' ekorn på en stubbe bildene. Ikke ofte heller at man ser et Ekorn i flukt. Regner med at farten på kameraet var til en liten hjelp på dette bildet:)

-Mathias
Espen A. I.
Knallbra og svært inspirerende, ikke noe å trekke for.

mvh Espen
Caroline M. S.
Imponerende! Har sett noen bilder med ekorn i luftig svev før også, men jeg synes dette er ekstra fint. Ekornet ser bra ut - fin form/bevegelse, dus behagelig bakgrunn og fint med skarp furukvist... og bra plassering av elementene i bildet. Tipper at bilder som dette ikke bare krever en solid dose tålmodighet og masse erfaring (for å kunne lese/forutse ekornets bevegelser), men også noe flaks.

Ser at du også har flere bilder (i hvert fall et - mulig jeg husker feil) med ekorn i luften - alle ''frosset''. Håper du en gang vil lage et ekorn-bilde med bevegelsesuskarphet. Ikke nødvendigvis så voldsomt mye at det blir helt utydelig, men litt. :-)

Hilsen Caroline (som ikke har sett levende ekorn mer enn et par, tre ganger i hele sitt 46-årige liv)
Svein B.
Ekorn i spranget, med miljø- svært pent bilde. I overkant mettet rødt i både ekorn og bakgrunn, men det er en smakssak, og noe du lett retter på om du føler for det selv. Herlig uttrykk og kroppspråk, med detaljer som bakbeina i bred flytestilling, og halespissen som viser farten i svevet. Dette var lekkert det Rolf!

Mvh
Svein B
Nina E.
Dette var bare supert! Her ser vi ekornet i full konsentrasjon før den lander trygt på en gyngende grein. Skarpt, fin komp. Furua gjør bare susen, miljøet er viktig, her er det såpass uskarpt at du mer aner den. Det irriterer ikke.
Gode farger. Et topp bilde. MVh Nina :o)
Knut Børge S.
Hei Rolv!

Henger meg bare på foregående talere, et fantastisk flott og sjeldent foto av ekornet.

mvh KBS
Kjell Sigurd S.
For et sprang! Herlig fanget situasjon. Av og til blir små svakheter for bagateller å regne, som her. Utmerket.

Kjell S
Magnar L.
Flott hoppbilde av ekorn. Furustammen i bakgrunnen blir litt for fremtredende, og så virker det på min skjerm som om bildet er vel mye oppskarpet. Men ellers som vanlig fra deg ett godt gjennomført bilde. Går det an å spørre om hvilken lukkertid og ISO som er brukt her?

mvh Magnar
Rolf S.
Takker for hygglige kommentarer fra dere alle.
Til Magnar, bilde er tatt på iso 400, blender 3,2 og lukker 1/3200 sek.
Den nye markIII til Canon er veldig bra på høg iso men her hadde jeg så bra lys at jeg trengte ikke gå så høyt med isoen.
Mvh Rolf
Geir N.
Dette var bare utrolig bra ! Henger meg på de positive kommentarene ovenfor..
mvh
Geir
Terje S.
Nok ett knall bilde av Ekorn i kjent Selvik stil.

Terje
Ann T.
Dette var et flott blink skudd! Nydelig action bilde av ekornet i midt sprang. Veldig bra gjennomført. Henger meg på de positive kommentarene ovenfor.
Mvh. Ann
Håkon S.
Oi, dette var rått bilde.
Skarpt og fint, likte også bakrunnen.
Kjell Ivar Ø.
Skikkeleg flott fanga. Blinnkskudd. Mvh Kjell ivar
Per Harald O.
Helt enig, dette er morsomt og teknisk godt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu