Gidskå
Meir kyst- og småbruksromantikk frå Helgeland. Her var det liv for ein fiskarfamilie og jord til nokre få dyr, veglaust fram til slutten av forrige århundre.
Er veldig tilfreds med fargetonane slik dei kjem fram på min skjerm, men er usikker på om komposisjonen er klassisk nok til å gå gjennom nålauget.
Utstyr
  • Nikon D80
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270183} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kamran K.

imponerende bra eksponert (behandlet??), dette her er fint fint for etter min smak, du kan også dele bilde i to, horisonalt og ha to fine bilder, netopp fint fint

MVH KK
Ivar S.

Takk Kamran for oppmuntrande kommentar!
Laurberg G.

Et dejligt billede med specielle farver og spændende visning af de særegne klipper ned til stranden. De ser vældig vandskurede ud. ?? Når vi kigger på et landskab har vi vel en fornemmelse af at se bredere end højt. Jeg har derfor aldrig brudt mig om landskabsbilleder i kvadratiske eller næsten kvadratiske formater. Da der ikke kræves megen himmel for at forklare lyset, og der ikke kræves mange rullesten for at forklade stranden har jeg forsøgt at beskære både i bunden og i toppen. Jeg synes at det giver et mere harmonisk snit. Sender det til dig så du selv kan vurdere. mvh. lau
Ivar S.

Takk for den Laurberg. Det kan godt vere at eit meir rektangulært utsnitt er vel så bra. Dei fleste av oss har jo augene horisontalt plasert ved sida av kvarandre, ikkje vertikalt... dermed er det vide og breie det naturlege i dei fleste tilfelle. No er eg likevel ikkje dogmatisk på dette. Det kan vere at du avslører kvifor dette fotografiet har fått lite respons.
Avsluttet .

En nydelig komposisjon, veldig fint lys i bildet og flotte farger. Liker det veldig godt. Mvh Liselotte
Wenche J.

Hei Ivar
Her har du fått frem det fine lyset igjen som treffer svaberget og plantene med de hvite blomstene. Liker ''rullestenene'' som ligger i bunnen av svaberget. Svaberget ser vått ut som om det renner vann der. Lett og fin sommerhimmel. En interessant komposisjon og utsnitt. Dette liker jeg:)
Mvh Wenche
Ivar S.

Takk Wenche, er glad du også likte dette!
Steinulf L.

Du er flink med lys.
Bjorn F.

Hei Ivar.Liker fargetonene og lyset,velkomponert og flott dette. Liker det godt.
Hilsen Bjørn.
Lars Anders A.

Hei Ivar! Likte dette bildet. Fine farger i berget, gresset og himmelen.
Mvh Lars.
Hilda Hol E.

Hei Ivar.

Stemningsfullt og harmonisk høstbilde med nordlandshusa i bakgrunnen, og det flotte, mønstrete steinpartiet i forgrunnen.

Jeg syns det detaljrike berget, med kransen av småstein er så vakkert, at det nesten hadde fortjent sitt eget bilde.
Nydelig lys!

Vennlig hilsen Hilda.
Per Einar G.

Hei Ivar,

Du har fått frem fargene i bildet på en utmerket måte. Jeg liker dette bildet godt. Vinklingen er anderledes og spennende, vakkert lys og en vakker plass!

Meget godt gjennomført!

Per E.
Ivar S.

Takk for oppmuntrande kommentarar!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu