Dønna opplevelser 2
Bildet inngår i albumet Kulturlandskap/natur -
Utstyr
  • Canon 5D
  • Canon EF 17-40mm f/4,0L USM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/22
  • Lukker60.0s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270122} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Torgeir H.

Rart ingen har kommentert bildet her før meg, syns dette var et utrolig vakkert bilde. Veldig fin komp, alt stemmer. De fargerike steinene under vannet får en fantastisk glasseffekt som jeg tror jeg liker, når jeg sier tror er det fordi steinene nederst ser litt limt inn pga den lange lukkern. Men jeg heller mot at jeg liker det fordi det gir et fint mykt inntrykk i ett fantastisk bilde der solstripene på berget til høyre og den vakre himmelen topper hele greia.

Hdr regner jeg med?

Slenger på en anbefaling for første gang på en stund!

-T.H
Truls L.

Kjempeflott bilde med fine farger og fin sløring i sjøen :)

Mvh Truls
Eva Marie P.

Jeg blir helt målløs av bildene dine Erik. Du er utrolig flink.Utrolig god dybde, jeg blir formelig sugd inn mot Dønnamainnen...Farvene er flotte.
Sløringen i forkant er prikken over Ien.
-epl
Tone A.

Hei
Nok eit vakkert lanskapsbilde frå deg. Nå såg eg igjen gjennom bilda dine og er imponert over velkomponerte og eksponerte landskapsbilde. Nokre har du bruka HDR-teknikken med 3 bilde. Så nå lurar eg på om du har brukt same teknikken her?
Pga at ved sløra sjø så er ein jo ikkje steinane under. Og nettopp her er det steinane under den sløra sjøen som gjer bildet så spesielt saman med flott lys på steinane i forgrunnen i sjøen, når solnedgangen mest er over.
Flott dybde med steinane i forgrunnen, holmen i mellomgrunnen og med berget i høgresida som har så gyllent lys. I mellomgrunnen er det tangklattar som viser gjennom sløringa av sjøen.
Det er eit fint sug i forgrunnen bakover i sjøen som forsvinn i midtgrunnen kor sjøen er så roleg.
Bakgrunnen er fin med høgreiste fjell i under eit skydekke som heng lågt og som også gir dybde med suget bakover. Det rosatona partiet på himmelen er ein flott kontrast mot regntunge skyer.
Einaste pirket eg har er kuttet av steinen i høgrekanten, men elles eit velkomponert og eksponert bilde med flott lysspel. Skarpe detaljar på steinane og steinane under den sløra sjøen har eit flott faregspel.
Nok ei anbefaling frå meg.
Helsing Tone
Mads B.

Hei. Ja en har sannelig noe å strekke seg mot, når en ser hvordan det går an å få så flotte bilder som du har! Kjempebra dette, i likhet med dine andre!
Mvh Mads B.
Kacper R.

Utrolig gode bilder alle sammen! :)
Fredrik E.

Hei.
knall!! liker denne komposisjonen preget av stein,vann, fjell og himmel. Henger jo sammen, men her har du virkelig klart og videreformidle det på en meget severdig måte.
Fredrik
Tone A.

Hei igjen
Nå eg berre innrømma at eg teknisk info nok ikkje blei lagt merke til då eg kommenterte bildet ditt. Dumt av meg då, men med 60,0 sekund. lukkartid og blendar 22 så er det meir forståeleg kvifor forgrunnen med steinane under overflata får slik ein effekt.
Fortsett med dine vakre landskapsbilde til inspirasjon for oss alle så velkomponerte og eksponerte dei er.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu