Velsignet
Tok bilder i kirken da et vennepar av meg giftet seg i helgen. Tatt i det øyeblikket beuden sier ja. Veldig fornøyd med lyset som skaper en mørk, men malerisk stemning i resten av bildet.
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon EF 17-40L
  • Brennvidde40mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeISO 1600
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger731
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269239} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Johan S.
Bildet:
Etter min mening et eksepsjonelt bryllupsbilde - et eksepsjonelt godt ett. På en sjelden god måte skildrer det stemningen. Historien i bildet er tydelig og god. Flott med alt det mørke og alle detaljene som kommer frem etterhvert.

Teknisk:
Synd deler av kjolen er utbrendt. Kan du hente ut noe herfra i raw-optaket?
Bildet har flott dybde.


mvh
Johan
Morten G.
Takker for flott tilbakemelding. Skal se om jeg kan få gjort noe med kjolen senere i kveld, må bare vente til min sønn sover godt nok på vårt kombinerte gjestrom og kontor.
Dan-Erik A.
Fantastisk flott lys du har samla her! I tillegg fortel dette biletet historia på ein god måte - noko som er like vanskeleg som å fange lyset. Sjå på alle blikklinjene. Augekontakten presten har med brura, alle ser på brureparet... Her har du både måla med lys og fanga den augneblinken som fortel historia.
Frode H.
Kommentaren til JS tiltredes i sin helhet.

Et FLOTT bilde!

Mvh
Tormod H.
Dette var utrolig vakkert med fin dybde og skarphet hele veien. Kjolen allerede nevnt, men tror det ville blitt enda litt bedre om du klonet vekk planten til høyre bak brudens far. Vet ikke om croping nede til ett trinn opp ville forsterket dybdevirkningen ?

Uansett malerisk og flott!

Med vennlig hilsen

Tormod Hanstad
ronny s.
Kjempe flott bilde dette og eg henger meg på anbefalingen
Eg lurte på om du har tatt det på frihand eller med stativ?
Mvh Ronny
Morten G.
Takker for alle tilbakemeldinger, vet at jeg ikke er flink nok til å kommentere andres bilder, tiden strekker bare ikke til. Skal prøve å bedre på det fremover.

Tormod; Skal gjøre et seriøst forsøk på å klone bort planten senere i dag, mulig du har rett. Skal uansett legge ut en versjon croppet nede.

Ronny; Bildet er tatt på frihånd. Tenkte at vielsen foregår såpass fort, og mulighetene kan dukke opp fra ingensteds at jeg ønsket friheten til fort å endre plassering/utsnitt.
Avsluttet .
Nydelig brudebilde..litt anneledes også
Nydelig belysning og gjengivelse også i skyggepartiene.
Meget fin plassering av elementene i billedflaten.
Som et kunstnerisk maleri i god gammel bonderomatikk...
Noe personene rundt alteret sikker vil sette stor pris på.

Odd
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu