Fotoblogg 29.07.2007
Fotoblogg 29.07.2007

Cecilie er min samboer og beste turkamerat. Ho har vært med på mange av tur-prosjektene, på Nordkalotten, de siste 6 åra. Her ses hun med en flott halvannenkilosørret tatt i går.
Bildet inngår i albumet Fotoblogg 2007- Siste året med ''Nord i Villmarka'' - I denne serien kan du følge prosjektet i sitt siste år i bilder.

Jeg understreker at det ikke kun er bilder jeg er fornøyd med som ligger i denne serien. Dette er ''ferskvarebilder'' som blir lagt ut etterhvert som prosjektet og turene går. Jeg syns det er artig om du tar deg tid til å kommentere bildene, men det er i utganspunktet ikke bildekritikk jeg er ute etter på disse bildene. Derfor ligger de fleste bildene under bildegalleriet. For å se bedre bilder fra prosjektet ligger enkelte i min portfolio og under bildekritikken.

(Bloggen starter etter påske 2007, men de første bildene er det også noen bilder fra januar, februar og mars.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger661
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Vegard L.

Litt blasst på min skjerm. Skulle kanskje hatt litt mer luft på venstre siden. Ellers uttrykker bilde flott fiskeglede og en fantastisk fisk er det også. Bra Dette!.
Mv Vegard
Åsmund I.

Veldig godt fiskebilde dette. Det oser av fiskeglede, motivet fyller bildet på en fin måte (savner ikke luft på venstresiden), fine farger, hvor klærne går godt sammen med omgivelsene rundt, og en aldeles nydelig ørret! Spesial 43 svikter aldri :)

Mvh Åsmund
Vegard L.

Når jeg snakker om luft er det millimetere. Syns sveiva skulle gått ørlite gran mer klar av bildekanten :-)
Mvh Vegard
Åsmund I.

Ja, jo ser den altså, gjør det. Millimetere, men ikke mer! :-) Blir så blendet av den vakre ørreten jeg. Nesten så jeg må komme meg til fjells med lettspinnstanga så fort som mulig. Fargene ser jeg derimot ikke noe galt i. Bildet kler de noe rolige fargemetninga. Etter min mening da.

Mvh Åsmund
Terje S.

Dæven for en flott fisk. Her sprudler det i fiskeglede. Flott bilde Jan Eilert.

terje
Kjartan T.

Først og fremst en utrolig fin fisk. Bildet ser oppstilt ut, men gleden er tydelig vis ekte selv en stund etter at den flotte fisken ble landet.
Tom T.

For en glede det er i dette bilde:) Det tar nesten fokus vekk fra fisken.

mvh Tom T
Ragnhild Annette E.

Utrolig flott bilde med masse glede i. De sprudler begge to. Flott fanget :)

mvh Ragnhild
Knut Børge S.

Hei Jan-Eilert!

Fantastisk fiskeglede, et meget flott fangstbilde, nyydelig fisk!

mvh KBS
Laurberg G.

Hej Jan-Eilert Pedersen. Fantastisk fangstbillede. Utolig at en ørred kan være så smuk. Fornem eksponering. Mangler nok lidt luft i venstre. Men det er småting i forhold til den billedhistori og glæde der lyser ud af dette billede. mvh. lau
Bergliot E.

Heisann,
Ja her sprudlet det av ekte fiskerglede. Fantastisk stemning du formidler her. Lyset fremhevet den flotte fisken og den glade fiskeren, et bilde til å bli i godt humør av, og som gir lyst til å dra på tur.

Fortsatt god sommer:)

Bergliot:)
Jan-Eilert P.

Takk for fine tilbakemeldinger.

Vegard, Åsmund og Lauberg: Jeg har mer å gå på i venstre bildekant, men valgte å beskjære det litt på den siden. Kan kanskje gi litt ekstra. Skal tenke på det.
Kjartan: Jo, fisken er knekt nakken på. Så du har rett i at det er posering med nyfisket fisk og ikke tatt under selve strandinga. Men det trenger vel ikke gjøre noe? Jeg syns faktisk ikke at dette så veldig oppstilt ut, men mulig jeg tok feil. Må alltid vurdere kritikken etter en stund. Tusen takk for at du ikke pakker det inn i bomull i alle fall, det setter jeg pris på.

Takk til dere andre også for at dere skriver noen ord.

J-EP
Rolf S.

Ett flott bilde av fisker som viser ekte fiskeglede.
Jeg tror ikke jeg hadde tord å holde en levende ørret i denne klassen like etter den var landet på denne måten.
Nok ett aktuelt forside bilde? :-) men da i høydeformat.
Mvh Rolf
Per Harald O.

Dette formidler den ekte, vannvittige øyeblikkstemningen godt!
Kompen understreker den viktigste. Desverre litt hardt lys.
Hilsen Per
Jan-Eilert P.

Takk for tilbakemeldinger fra dere to siste.

Enig i at lyset er litt hardt. Kunne jo gjerne vært lavt midnattsol-lys, men det er ikke alltid da fisken biter.
Odd E. k.

Hei Jan-Eilert!

En flott naturskildring, der gleden over å få fangst blir foreviget på en fin måte. En nydelig ørret som sikkert smakte godt etter en tur foran bålet eller på steikepanna. Upåklagelig skarphet og en nydelig fremstilling av denne fasinerende fangsten og det å kunne oppleve villmarken på nært hold. Flott presentert i et fint utsnitt Jan-Eilert!

Ha en fortsatt fin sommer!!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu