Cuba
Fra en barneskole i Vinales, et fjellområde vest for Havanna. Utdanningsinstitusjonene bidrar tungt til landets ressurser, men propaganda er fremdeles en del av hverdagen - i skolene som ellers i dette mildt sagt spesielle landet.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 10-20 EX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Steffen F.

Hei, det vises at dette ikke er en norsk skole, barna her virker bekymret og redd, dette ser du spesielt i øynene på gutten som er i midten her. Gutten til venstre ser ut til og holde seg fast til veggen, dette synes jeg gjorde bildets stemning enda mer avgjørende.

Litt domt at gutten i midten er litt ute av fokus, ellers fint og samtidig alvorlig bilde.

mvh Steffen

Edvin S.

Var ikke mye lek her - nei - bare alvor, og strøkne klær, men på den annen siden er skole noe alvorlig, som kanskje det norske skolevesen har gått bort i fra, og som i stedet er blitt et tilholdssted. Flott dokumentert.
Tro om ikke det er like mye propaganda i de norske skolene, men i en annen form. Jeg er ikke overbevist om vi i Norge er flinkest i klassen, men vi flyter over av oljerikdommen, og tror det gjør oss til verdensmestere ;-)

:: ~ Arne
Allan K.

Alvoret i bildet er nok en tilfeldighet.
Dette var blide barn som et lite øyeblikk var opptatt av fotball (og da kan man som kjent bli veeeldig konsentrert).

Bildet er ett av 30-40 skudd. De fleste andre bildene lyser av latter og glede, men selv likte jeg dette best. Primært p.g.a. barnas plassering og hvordan betrakterens blikk ledes mot ''Volveran''-hyllesten på murveggen.
Faktisk skulle jeg ønske gutten nærmest kamera var en tanke mer ute av fokus. Men da måtte jeg hatt ND-filter for hånda..:)

Du tok dette godt av sted Arne. Men en engasjert fyr som deg forventer jeg vel egentlig ikke noe annet fra ;).
Takk for kommentarene :)

Mvh

Allan
Johan Mathis G.

Igjen her Allan, viser du ypperlig forteller- og dokumentarteknikk, og tror nok også at med han i forgrunnen enda litt mer ut av fokus, mer fart eller eksponert ørlitt lysere vil gjort bildet perfekt.
Men dette er sett litt med presse/doku-øyne :-)

Mvh

Johan Mathis
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu