Ekorn
Utstyr
  • Canon EOS 1D mark III
  • Sigma 120-300 mm. F 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger474
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268760} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Magnus A.
'Jeg lister meg så stillt på tå,når jeg skal ,osv.......)Flott miljøskildring av ekornet i sitt rette element.Skarpt og gode naturlige farger,og flott positur på ekornet.
Mvh.Magnus A.
Sverre H.
Oij, dette likte jeg Rolf. Litt urolig bakgrunn, men det gjør ikke allverden. Fint komponert, og skarpt. Neste gang har du lyset med deg også, da snakker i gull! Flott miljøskildring, som jeg som sagt likte svært godt!

Sverre.
Robin J.
Flott av ekorn i miljø. Teknisk meget bra som vanlig fra deg. Et fint ekornbilde.Mvh RJ
Avsluttet .
Fint komponert miljøbilde, flott positur på ekornet.

En litt mer lur og listende utgave av dyret - eller kanskje bare frosset tidlig i spranget? Svært bra fanget uansett, også etter din høye standard.

Bildet virker litt overredigert - særlig nedre del av trestammen har litt rufsete toneskala, og det grønne er litt grått gjengitt. En liten runde med kurveverktøyet gjør underverker.

Odd E. k.
Hei Rolf!

Et flott bilde av ekornet som løper over bjørkestammen. Upåklagelig skarphet og et flott miljø den vanker i. Flott positur der den løper på alle fire godt oppreist. Bakgrunnen er dus og fin og fremhever ekornet godt.Flotte farger og et godt komponert bilde i et fint utsnitt.

Mvh

Odd E.
Aleksander M.
Hei Rolf!
Hver gang jeg åpner et av dine bilder vet jeg at det holder en høy standard og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. Et flott bilde av ekornet der det meste stemmer. Fint miljø og god skarphet. Flott komposisjon, utsnitt og positur på ekornet. Du har også gjort riktig valg av blender. Meget bra!

Mvh Aleksander
Knut Børge S.
Hei Rolf!

Meget severdig miljøbilde av ekornet der det lunter i vei på den falne trestammen. Kjempeflott naturfoto!

mvh KBS
Svein B.
Flott ekornbilde Rolf, og som vanlig er det teknisk god standard- men det er måten du bruker miljø i bildene dine som gir det lille ekstra for meg.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu