Detalj fra den gamle Sølvbyen Kongsberg, der livet på mange måter suser forbi...
Bildet inngår i albumet Østlandet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-04 23:05:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268710} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.

Slett ikke dumt. Var bildet tatt et millisekund senere hadde kanskje toget fremstått som mer spennende. Uansett, godt tenkt og fint gjennomført. Ha en fin fotohelg.
Avsluttet .

Ja dette likte jeg også:-)
Godt tenkt og fint gjennomført:-)
Hilsen Tone!
Hans-Jørgen H.

Hei igjen!
Tøfft tenkt og lurt tenkt.
Artige kontraster mellom den gamle håndverksbroen og toget i full speed.
Er det tatt på Meheia?
Hans-Jørgen
Laurberg G.

Lad det suse
lad det bruse
lad dem fare hvo som vil. :-)

Skær det væk. Fornedenunder findes roen og freden og harmonien. Sender dig et forslag pr. mail mvh. og på snarlig gensyn. lau
Anne-Lise S.

Hjertelig takk! :-) Versjonen din blir lagt inn, Lau, men har ikke tid akkurat nå. Står med nesa i kofferten og pakker for 1 uke til Ungarn. Ser hva du mener med ro og harmoni uten toget i øvre del. Det blir som to bilder i et. Det du ser her, der kontrastene kommer frem mellom ro og fart, det nye og det gamle, og ved å ta vekk øvre del og kun ha med broa blir det noe helt annet.

Takk til Steinulf og Tone også! Artig at dere likte dette!

Hans-Jørgen: Nei, dette er ikke ved Meheia. Det er tatt forbi Wennersborg skole, Svartås, og videre utover der du kommer ned i ei dump før du kjører oppover igjen mot Kongsgårdsmoen. På høyre side der er det en del boliger, og oppe i heia der fant jeg dette stedet. Vet ikke om det heter noe spesielt der jeg... Takker for kommentaren!

God foto-uke til dere alle! :-)

Anne-Lise
Vidar S.

Hei AL!

Håper du koser deg på tur og at toget ikke gikk fra deg :o)

Jo, det er nok mulig med to gode bilder av dette ene, men jeg setter en knapp på din originalversjon her. Jeg falt umiddelbart for kontrasten mellom det gamle og det moderne (det er ikke akkurat et damplok som farer avgårde her, men det har kanskje gjort det en gang i tiden?).
Blåfargen står som en fin kontrast mot stein og grønske. Du traff øyeblikket godt, fikk med hele hjulsettet og fartsopplevelsen er passe.

Teknisk kvalitet, eksponering og skarphet, er god. Fine farger og kontrast.

Skal jeg pirke på noe (helt subjektivt) er at jeg muligens ville ha kuttet den nærmeste steinhaugen (rett over og før den leder inn mot venstre broåpning).
Den virker litt ''urolig'' og dominerende i forkant.

:o) Vidar
Anne-Lise S.

Det går alltid et tog i Ungarn, Vidar! :-) Vært der noen gang? Ditt subjektive forslag er også noe jeg satt og funderte på da jeg jobbet med dette bildet i etterkant før det ble lagt ut her på dotten. Jeg ser helt klart hva du mener med dominerende, og tenker fortsatt på det så det riktig knaker i skinnegangene til de små grå... ;-) Tusen takk for kjempefin kommentar! :-) Skal se hva jeg gjør med dette her...

Lau: 1000 takk for forslaget ditt om mer ''ro og harmoni'' med tilsendt foto som du har jobbet frem for meg! Jeg ser så absolutt at du får dette frem i forslaget ditt her. Du har gjort en god jobb! :-) For meg fungerer din versjon også, og det er moro å se hvor annerledes dette blir slik du har fremstilt det nå.

Anne-Lise
back in business
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu