Bølgen
Utstyr
  • Sony bla-bla DV greier
  • -
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeDV
  • Nei
  • AnnetSvart/hvit funksjon i PS, kontrastforsterking, nytt utsnitt, the whole nine yards... som vanlig :)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1504
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_26831} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (60)
Lars L.

Hmm... det er litt potensiale her. Det samme gjelder mange av dine andre bilder.
Men det hele ødelegges fullstendig av den elendige oppløsningen på bildene. Her ser vi jo pixel for pixel. Det nytter ikke. Enten må du gjøre bildene enda mindre fra DV kameraet, eller så må du bare innse at det er ubrukelig til stilbildeformål. Det jeg til nå har sett av stilbilder fra DV kameraer har kunn vært brukbart i meget små forstørrelser og til veldig lave kvalitetskrav. Kjøp deg et lavoppløslig digitalt kamera til en billig penge. Det vil uansett gi bedre bilder enn dette.
Karl Andreas W.

lars larsen... om en måned får jeg et splitter nytt Minolta DiMAGE 5 kamera fra tyskland, så da ordner nok det seg intill da utnytter jeg bare muligheten til å legge ut 3 bilder per uke...
takk for kommentar likevel! om en måned er alt over, da sletter jeg disse dårlige bildene.
- KarLa -
Birna R.

Foreslår at du sletter dem nå jeg - med en gang. Trenger ikke å vente en måned på å utøve selvkritikk, det skulle du ha gjort før bildene ble lagt ut.
Erlend M.

Det er ikke meningen at vi skal legge ut bilder, bare for å bruke opp kvoten. Legg bare ut et bilde, når du mener du har gjort ditt beste. Og les litt på diskusjonsforumet om hva som diskuteres akkurat nå:
http://www.foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesInnlegg.cgi?id=39727
Carsten A.

I og for seg brukbart motiv, dårlig bilde (teknisk og billedmessig). Hvorfor i all verden vil du ha dårlige bilder liggende - hva slags konklusjoner tror du det blir trukket på et slikt grunnlag?
MVH CA
Avsluttet .

Jeg er rett og slett flau på dine vegne, KAW.
Lars L.

Flau trenger du ikke være KAW. Og når du får det nye kameraet så ser jeg frem til å se flere bilder. Men som de andre sier så bør du ikke bruke opp ''kvoten''. Det er ikke meningen å legge inn flest mulig bilder her, men best mulig bilder. Selvfølgelig kan man være usikker og be om komentarer, det er det vi lærer av. Hvis alle bare fyller på bilder, ender det hele med at ingen får noen vettuge komentarert i det hele tatt.
Carl Martin N.

hva skjer? jeg har aldri sett noen regel som sier at vi ikke kan legge ut bilder bare for å fylle opp kvoten?? det kan vi da fint gjøre. opp til hver enkelt. Og Erlend; ''Legg bare ut bilde når du føler du har gjort ditt beste''? hvorfor? det kan være vel så interessant å legge ut bilder man er usikker på for å se hvordan de blir mottatt. Dessuten er smak subjektivt. Og Bjørn; foreslår heller at du sletter bildene dine.
Birna R.

Saklighetsnivået er på full fart nedover, skjønner jeg. CMN er med på ferden.
Carl Martin N.

koselig å reise sammen med deg Bjørn.
Lars L.

Selvsakt er det opp til hver enkelt å avgjøre om man vil bruke opp kvoten, resultatet blir da til slutt at stedet må legge ned på grunn av overflom av ''fotografer'' med dårlige selvjustis. Fint ikke sant?
Merkelig at CMN mener dette da hans egene bilder bærer breg av jobbing og selvjustis. Noe vi jo nettopp er på jakt etter.
Selvsakt kan bilder ha feil ved seg, og man kan be legge ut teknisk svake bilder til bedømning, hvis f.eks. bilde inneholder kompositoriske elementer man ønsker komentarer på, men da opplyser man om det. Det kan lede til en fruktbar komentarrekke. Men den store mengden bilder som overfyller dotten nå for tiden er ikke i en slik kategori. De er likegyldige og lite gjennomarbeidet. Desverre. Og en del fotografer legger ut det en slike bildet etter det andre. Og får til og med en del likegyldige og (selvsakt bare) positive komentarer fra andre fotografer som gjør akkurat det samme. Gjett hvor utviklende det er. Unge KWA har derimot jobbet litt mer med kamerastandpunkt og liknende i sine bilder, men desverre ødelegger hans lavoppløslige kamera bildene på en slik måte at det blir vanskelig for oss andre å se hva han har tenkt og gjort. Dermed får han heller ikke de tilbakemeldinger han fortjener.
Lars L.

Sorry skrev KWA, mente selvsakt KAW :-)
Joakim T.

CMN: skjerp deg. Det er ingen regler mot å fylle kvoten uke etter uke, men det er noe som heter sunn fornuft. Ellers er det beklagelig at bildekritikksidene benyttes til diskusjoner, men det er tydeligvis nødvendig...

Avsluttet .

Herilighet folkens! ''jeg er rett og slett flau på dine vegne''... hva er det slags kommentar til en nykommer her??? hadde det ikke vært for alle pisspreikerne her hadde det kanskje vært mulig å gi god og konstruktiv kritikk!! (mener ikke å skjære alle over en kniv her. mange gir konstruktive kommentarer.). Men det får være grenser hvor nedlatende man kan tillate seg å være!

Siv Hege Larsen: JEG er rett og slett flau på DINE vegne!!
Avsluttet .

Stå på Karl! Ikke la smakløse kommentarer ta fra deg gleden av å fotografere! Du har potensiale! Er selv forholdsvis ung. 17 år, og vet hvordan slike kommentarer irriterer deg grønn!
Avsluttet .

Skam dere! Hetse en 15 år gammel gutt slik som dette. Gutten legger ut sine bilder for å få kritikk på dem, ikke for å bli hudflettet. Dette kan drepe guttens fotolyst for alltid. Dere oppfører dere som en gjeng surmagede gubber! Det gå an å la vær å kommentere og heller forsøke å forsterke opp positive bilder med kommentarer. FY!
Ivar
Erlend M.

Bortsett fra kommentaren til Siv Hege Larsen, synes jeg ikke dette her er hets. Min kommentar over var hvertfall ikke ment som hets, men som en oppfordring! Men det KAW sa: ''...intill da utnytter jeg bare muligheten til å legge ut 3 bilder per uke...'', er for dumt, og det var det jeg reagerte på.

CMN: Jeg legger hvertfall ikke ut et bilde hvis jeg ser noe åpenbart som kan forbedres. Det er for mange som legger ut bilder av typen, ''se hva jeg fant i skogen i dag!'
Birna R.

Dette er et sted for bildekritikk. Ordet ''kritikk'' betyr faktisk at noe kan - og sannsynligvis vil - bli kritisert. Alle som legger inn bilder her, uansett alder, bør da forstå såpass.

Det kan alltids tenkes ''fredningsregler'', f.eks. for folk nordfra, sørfra eller vestfra, eller de som er under 15 eller over 70 osv osv. Bortsett fra at alle tiltak i den retning er selvmotsigende på bildekritkksider.

Før het det at ''den som er med på leken, får tåle steken''. Er denne livsvisdommen blitt borte i ''reality''-TV og ''Big Brother''-isme. En kan saktens undres.
Avsluttet .

To ord: femten år!
Når det dummeste som er sagt her er IKKE KAW den som vinner den tittelen (ikke du heller EABM).
Ivar
Joakim T.

Seks ord: ''...da sletter jeg disse dårlige bildene.'' Fotografen selv sier at dette ikke er så bra. Da blir det vel vanskelig å hetse...?
Birna R.

Tror nok IT kan ha siktet på meg. Vilket ikke er spesielt problematisk. Noen tåler ikke kritikk og da ber de om vansker. Dem om det.

Ingen har tvunget autor til å legge ut bilder og han sier selv at de er dårlige. Logisk konsekvens: ikke nødvendig å vente en måned med å slette dem.
Erlend M.

Nettopp! Godt sagt JT og BR.
Avsluttet .

'Jeg er rett og slett flau på dine vegne''
''Foreslår at du sletter dem nå jeg - med en gang''
Konstruktiv kritikk? Nei. Vil dette stimulere til økt innsats? Neppe.
Kunne vært barnebarnet ditt Bjørn, hadde ikke vært så artig det?
Hverken du eller jeg har spesielt vanskelig for å ta kritikk, men det er noe som heter å være varsom. OK? No hard feelings ;-)
Ivar
Birna R.

Det å oppfordre folk til å ta konsekvens av hva de faktisk selv sier, må da falle under ''konstruktiv kritikk''?

Tror nok jeg var adskillig mer tykkhudet i denne alderen, IT. Tviler på at dagens ungdom er noe sartere enn før, og f.eks. en del unge deltakere på fotodotnos chat bekrefter det til fulle.

''Løsningen'' her må bli innføring av en ny kategori: ''Under kritikkverdig alder'', hvor kritiske kommentarer ikke tillates. Dream on.
Avsluttet .

Ok, tror vi begge har fått sagt det vi mener. Tror dessuten diskusjonen her var på sin plass. Håper det kom noe ''konstruktivt'' ut av den :-)
Ha en god kveld videre Bjørn!
Ivar
Lars L.

Ja så absoultt. KAW fikk jo en bråte komentarer treff i det minste ;-)
Arve k.

la ingen ta mote fra deg

stå på Andreas.

AK.
Arild S.

...en bølge av kommentarer.

Er det det bildet ønsker å uttrykke?

ASL
Nils E.

Latterlig av KAW.

Avsluttet .

Oi, dette bildet var du heldig med Karla:) Kjempeflott! Det som er litt synd er at det er litt uklart, slik som alt annet du har tatt, men du har jo ikke no ordentlig kamera ennå, så det er jo forståelig.
Enig med Arild Sleire (en bølge av kommentarer) :)

Du får få deg et skikkelig kamera, så blir det bra veit du:)

Besøk gjerne mine bilder, jeg trenger sårt kommentarer:) hehe

Anders Van Devjen
Avsluttet .

ikke hør på de dårlige kommentarene karla, de greier bare ikke se det positive i ting! De må da ta hensyn til kameraet du opperer med....Selvom jeg er enig i at det er en bildekritikk side og at man får ta kritikken uansett alder. Stå på Carlings!

Anders
May-Lise L.

Hei, Karl Andreas!
Da jeg la ut mine første bilder her på kritikken, følte jeg meg totalt overkjørt og lurte på om jeg bare skulle kutte ut hele fotograferinga. Iallefall slutte å vise bildene mine til noen! Men så bestemte jeg meg for at jeg skulle klore meg fast, og ikke la meg trakke på av alle dem som er så fabelaktig mye bedre enn jeg er. Jeg har lært mange kjekke folk å kjenne, og har også fått mange gode råd. Jeg er nå en gammel ku, men har ikke glemt hvordan det var å være kalv. Bare stå på, du! Ta bilder og kos deg. Legg ut bilder du mener er verdt å legge ut. Kanskje ikke alle er enige med deg, men hva gjør det? Det er mange av bildene til ''proffene'' som ikke er mye å skryte av, også.
Amund B.

Greit nok, gutten har ikke det utstyret som tydelig nok kreves for å få lov til å legge ut et bilde her. Bildet er pixlete, greit nok, men så har han da også forklart hvorfor! Kunne noen kanskje være så elskverdige å kommentere bildet og se bort fra den tekniske kvaliteten? Denne debatten er for dum og rett og slett smakløs! Hadde jeg fått slike kommentarer på mine bilder når jeg var femten ville jeg aldri tørt å sette mine bein her igjen, så jeg bare håper og ber om at Karl Andreas er tøffere enn meg! Jeg synes du har et godt bildesyn og håper du overser gubbete småligheter og kommer med flere bilder! Stå på!!
Silje H.

grei ikke folk å kommenter et bilde som ikke e teknisk perfekt??
Syns d e på tide at folk tenk over koffør di kommenter bildan te folk,vest di ikke grei å folhold sæ te fakta rundt bilde og d faktume at ikke alle e like flenk her,men meininga me en kritikk e vel at vi ska gje værandre råd og veiledning!?..kan ikke si at d e mye a d på kritikken før tia!!
Syns d e et bra sett bilde..
kanskje du kan prøv å beskjær d oppe og nede så d blir panoramabilde..trur d kan bli bedre da??!
Silje
Carsten A.

Amund Berg skriver: ''Kunne noen kanskje være så elskverdige å kommentere bildet og se bort fra den tekniske kvaliteten?''. Min kommentar var bl.a. ''I og for seg brukbart motiv, dårlig bilde (teknisk og billedmessig)'' - og dette var jo en kommentar til såvel det billedmessige som det tekniske?

Det er ingen tvil om at det ut fra et motiv som dette kan gjøres bra saker. Men her ser vi noe som er gjort alt for rett på sak, lite oppfinnsom utnyttelse av bildeflaten, midstilling etc. Dessuten er lyset her lite interessant, kan se ut som direkte sol i medlys midt på dagen (men dette siste blir litt gjetning på grunn av den svake teknikken). Bildet har dessuten en svak og begrenset toneskala (bl.a. utbrente høylys), og dette er både en billedmessig og teknisk kommentar. Et motiv som dette er særdeles vanskelig å få til om ikke teknikken er rimelig god. Her er det altså vanskelig å avgjøre om det er opptaksteknikken, opptaksutstyret eller billedbehandlingen som har sviktet.

Botemidler? Antakelig et annet tidspunkt på døgnet (annet lys, motlys, sidelys, kvelds- eller morgenlys f.eks.). Kritisk eksponering og bildebehandling, særlig med sikte på å unngå utbrente høylys. Dessuten, streng vurdering av utsnitt (midtstilling blir sjelden bra), likeså plassering av hovedelementet : bølgen. Det kan ta timer før den viser seg med en interessant form.
MVH CA
Carsten A.

PS: I den foregående kommentaren fikk jeg ikke med noe skjev horisont. Dessuten har himmelen et ganske flekkete toneforløp. Om dette siste er en følge av uegnet opptaksutstyr skal være usagt, men det er vel grunn til å se på det som en nærliggende mulighet.
MVH CA
Knut Arnold R.

Et meget bra bilde om skarpheten hadde vært tilstede. Kunne kanskje gjort noe med formatet - mer bredde? En lysning i det fjerne vekker min interesse. Av erfaring er det vanskelig å få horisonten helt rett under opptaket, det rettes best under bildebehandlingen.
Knut
Karl Andreas W.

Kanskje på tide at jeg kommer med et lite innspill.
Til alle sammen: Det var virkelig ikke meningen å starte en dum diskusjon. Enda mindre var det meningen å legge ut, etter manges mening, et dårlig bilde.
Dere behøver slett ikke ta i betraktning at jeg er 15 år. Såpass tåler jeg, og jeg kan godt bli slaktet. La oss bare innse at dette er min skyld. Ingen skal behøve å forsvare meg bare fordi jeg er en liten drittunge på 15 år. Og jeg lover: ingen flere bilder med videokamera. Jeg skal ikke legge ut flere bilder før jeg får et bedre kamera. Og da skal jeg konsentrere jeg mer om motiv, idè og så videre.
Unnskyld alle sammen. Det jeg sa, om at jeg skulle ''utnytte muligheten av å legge ut 3 bilder i uken'', var idiotisk sagt. Husker jeg gjerningsøyeblikket rett, var det vel ikke helt seriøst ment. Men uansett er jeg enig, jeg skulle ikke ha lagt ut dette bildet.
OK - til slutt må jeg bare be om en ting:
I fremtiden vil jeg ikke bli vurdert ''i betraktning av at jeg er 15 år''. Så det litt over på denne siden, at enkelte synes synd på meg fordi jeg liksom ikke forstår noe om foto. Nei, da er det bedre å si sannheten. Og for de fleste er vel den at dette bildet er rævva på mange tenkelige måter.
Det er alt jeg vil si.
Håper ingen er utrolig sure, isåfall at dette kan bli glemt når jeg faktisk skal legge ut ordentlige bilder her til høsten.
Igjen: Beklager. Bare Gud kan tilgi meg for dette her.
- KarLa -
Carsten A.

Bra! - ord og holdning som det står respekt av. Og her fikk de, som syns det var så inderlig leit at en 15-åring fikk ærlig kritikk, så hatten passer. Bra det også, og bra at det kom fra fotografen selv.
MVH CA
Avsluttet .

KAW: Du er tøff! Og det står stor respekt av deg som (jeg holdt på å si ''i så ung alder..;-)'') er så selvkritisk.

Men det betyr ikke at alle er like tøffe som deg. Som du ser selv; en voksen ''fotoglad kjerring'' som MLL selv kaller seg, måtte bite tennende sammen for ikke la seg knekke av en noe tøff kritikk.

Så at folk er forskjellig det er noe alle bør tenke på når en gir kritikk. Jeg kjenner folk som desverre ikke i det hele tatt tør legge ut sine bilder her i frykt for å ''bli slaktet for mye''

Det er helt klart for meg at det finnes desverre en liten MEGET AKTIV ''elite'' på foto.no som til stadighet kaster seg over nybegynnere med sterkt negativ kritikk. Jeg vet ikke hvorfor, men det synes som om de har et behov for å hevde seg selv på bekostning av andre. Og hvis du da er så uheldig og feilformulerer deg i tillegg og ikke viser ydmykhet som du gjør for ''eliten'' i ettertid - ja da skal du ha takk - da har du det gående i alle sammenheng.

Lykke til med ditt nye Dimâge 5...;-)

Mvh
Terje

Erlend M.

Respekt! Enig med Carsten. Gleder meg til å se bildene med ditt nye kamera!
Dag T.

Jada Terje, jeg har kjent mennesker på godt over 50 som ble sure når noen, i en fotoklubb på færre enn 10 personer, våget å kommentere bildet. De ville ha et sted å vise bilder når familien var lei. Til dem er jeg fæl nok til å si: lag deg en hjemmeside uten gjestebok, men med teller. Kanskje noen gidder å stikke innom.

At noen i en meget aktiv elite skal hevde seg tøys. Noen av oss er mindre dyktige pedagoger, men slike insinuasjoner er bare tull.

Deltar man i ''Bildekritikk'' MÅ man tåle å få nettopp det. Er den endog saklig, negativ eller positiv, har man ganske enkelt fått det man ba om.

KAW: Steintøft, du minner oss om at alder ikke har noenting med saken å gjøre. Likevel må jeg mimre: Jeg var 16 da jeg første gang begynte i en fotoklubb, det tok et par måneder før jeg turte å vise et bilde (jeg synes fremdeles det kan være tøft å vise et bilde), og laaang tid før jeg fikk skikkelig skryt og vant noen interne konkurranser, men de var heldigvis ærlige - ellers hadde jeg aldri kommet noen vei. Selv en som lærer så langsomt som jeg gjør kommer før eller senere videre. STÅ PÅ!
Avsluttet .

Dag, det er mulig det er tøys at noen må/vil hevde seg på bekostning av andre. Like fullt er denne debatten langt fra ny, og til stadidighet er det noen som hevder å ha blitt tråkket på av ''eliten'' eller ''guttekubben grei'' som vi navngav gruppa i november i fjor...;-)

Det må være en årsak som er dypere enn den du hveder ''De ville ha et sted å vise bilder når familien var lei. '' som gjør at enkelte får den følelsen.

Så når en kar som KAW går inn i seg selv og tar selvkritikk, så kanskje noen av de ærlige dårlige pedagogene på langt over 50 år snart kan lære å ta litt av unge KAW og ta selvkritikk som gjør at folk ikke til stadighet føler seg direkte tråkket på.

Mvh
Terje
Dag T.

Skal det kreves lærerutdannelse og aldergrense på 50 år? Etterhvert som jeg nærmer meg 50 kommer jeg neppe til å legge om stilen (for jeg regner med at jeg er med i denne ''gutteklubben grei'').

Jeg skal ikke forsvare alt som er sagt over, folk får stå for sine egne feiltrinn. Det er bare å ignorere den personen man ikke liker.

Slutt å overbeskytte folk, det blir det bare smisking, baksnakking og dårlige fotografer av, og dette blir et forferdelig kjedelig nettsted. Som eller i verden må man kunne stå for det man gjør, sier og legger ut av bilder.
Avsluttet .

Nei ikke lærerutdannelse, men bare vanlig folkeskikk. At du Dag, føler at du hører til ''gutteklubben grei'' kom som en STOR overraskelse for meg.

Mvh
Terje
Robert D.

Men hvorfor er det en slik ekstrem motvilje mot å ta kritkk på kritikken? Jeg kjenner meg ikke helt igjen i diskusjonene som har gått den siste tida, for jeg vil hevde at det nesten alltid er kritikkens form, ikke innhold som skaper bråket. Det er en misforståelse å tro at en kommentar blir mindre seriøs fordi man bruker litt kardemommebyformulering. Tvert i mot viser man da at man er oppriktig opptatt av at mottakeren skal ta til seg informasjonen. Dette er da standard kommunikasjonsteori?
Hvis man konsekvent nekter å ta til seg kritikk, men heller inntar en nedsettende holdning til kritikerne, så oppleves det (av meg) som sjølhevdende. Noen ganger har fluene rett.
Avsluttet .

Nå får dere gi dere! dette er blitt mere diskusjonsforum en bildekritikk...Nå kan alle gi seg med å plage stakkars Karla. Jeg kjenner KAW godt og han er slett ikke noe dårlig menneske selvom bildene hans er i dårlig kvalitet.

Hvis dere absolutt vil snakke om dette kan dere jo starte en diskusjon på sidens chat... og bli ferdig med dette tullet.

bildet hadde vært helt flott hvis det bare hadde vært i litt bedre kvalitet.

-Anders Van Devjen-

(besøk bildene mine, jeg er ny i gamet og trenger kritikk....:)
Carsten A.

Det er slett ikke noe uvanlig at det utvikler seg slike diskusjoner i forbindelse med et bilde, og nye deltakere som AVD, syns kanskje det er litt rart. Men sånn er det. Og vel å merke: Dette er vel så langt fra en plaging av KAW som det kan være - så den uttalelsen forekommer meg temmelig merkelig.
MVH CA
Avsluttet .

jeg er helt enig med Anders på dette punktet, det er tross alt et eget diskusjonsforum her. ;)
Apropos diskusjonsforum, vil jeg også i en bisetning, få introdusere et helt ferskt diskusjonsforum for design- og computer art, drevet av meg selv og en gruppe andre mennesker innenfor norsk designmiljø online.

adressen dit er
http://dl.digitalhybrid.net men vil senere være direkte linket til gjennom www.designerslounge.nu.

tenkte det kanskje var av interesse - uten å ta opp en konkurrerende tone ovenfor denne siden og dets formål, for det synes jeg er veldig bra. :)

og til karla (som også jeg kjenner godt) vil jeg bare si: dette synes jeg du taklet bra, gleder meg til å se bildene dine nå fremover! :)

Andreas
Carsten A.

AS: Problemet med å overføre en diskusjon (som starter spontant under bildekritikken) til diskusjonsidene (eller andre steder), er at en nødvendigvis enten må bla frem og tilbake (tungvint og sent) eller sitere haugevis av uttalelser in extenso (ikke mindre tungvint). Og hva skade gjør det dessuten om en følger det som tross alt i årevis har vært ganske vanlig, nemlig å ta diskusjonen der den begynte?
MVH CA
Trond S.

nåja, det vanligste har vel alltid vært å ta det ''utenfor''?

bildet har absolutt potenisale, men er svakt teknisk, som foto. hadde funket bra, hvis man tenker i litt grafiske retninger, inni cd-cover f.eks

hmm DV-kamera med stillbilde, sa du?
Karl Andreas W.

nei... DV kamera UTEN stillbilde!! jeg har rett og slett ''fryst'' bildet i redigeringsprogrammet og forstørret det!! uff... men bare glem det, alt er over nå. takk for kommentarer alle sammen!!
- KarLa -
Avsluttet .

Målet nå må vel være at bildet blir sett over 1000 ganger =) Heia KAW:)

Anders - fotorookie
Avsluttet .

Må bare gi deg en kommentar til... det har ikke kommet noen på en stund :p

Veldig bra Karla veldig bra...jeg blir tørst når jeg ser på bildet:)

::anders::
Avsluttet .

Aaaaaargh! nå må bildet snart gå over tusen!
hihi=)
-anders-
Tom R.

Hei, pen bølge, men jeg kunne tenke meg å se det i farver.
Du er vel glad du er pasert tusen, det burde du være, for det er ikke alle bildene som gjør det.
Tom:)
Karl Andreas W.

Haha! Hvem har fått sett bildet sitt over 1000 ganger??
Det er jammen nytten av å ha et skikkelig forkastelig bilde på dotten.
Jeg vil takke til alle som har gitt meg kommentarer, dog ikke helt fortjent...
Takk takk takk!
Og snart braker det løs med mitt nye FinePix 602 Zoom...
Burde jeg kanskje slette dette bildet?
Hmm...
- KarLa -
Marit Anne S.

Hjelpeste meg, for en diskusjon!! Glad du ikke slettet bilde, dette var reneste underholdninga å lese. Jeg likte at bildet var s/h, forresten, men som jeg ser på dine videre bilder er du blitt en kløpper til å ta bilder, så konstruktiv kritikk på dette bildet her er helt unødvendig. Enda en gang - arti lesning...
Ketil J.

Enig med Marit Anne. Dette var det morsomt å lese på. Også enig i at du har tatt mange fine bilder etter dette. Stå på, og prøv det meste :)

-ketil-
Ina W.

Trodde vi var her på foto.no for å lære å bli flinkere? er enig i at dette bildet ikke var så bra, men mange av de andre bilde til KAW er gode. Ikke gi opp:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu