Hagesanger
En relativt vanlig, men varmekjær sanger. Det er ikke så mange som kjenner hagesangeren på annet enn lyden. Den har det med å gjemme seg bort i løvverket. Her er litt kvist til høyre for fuglen ryddet unna i etterarbeid, for å kunne vise arten noenlunde frittsittende. Hagesangeren ankommer Norge så sent på forsommeren at det normalt ikke er mulig å få bilder av den åpent på bar kvist. Dette i motsetning til dens nære slektning munken, som ankommer Norge mye tidligere, og som av og til kan ses i forsøk på å overvintre her. Hagesangeren har en forrykende sang, som ligner munkens, men som er raskere og jevnere.
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268221} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Vegard L.

Vakkert. Skarp og fin fugl. Det kan se ut til at det er noen clonespor i nedre høyre hjørne men det mulig at jeg tar feil?
Mvh Vegard
Ketil K.

Det er rester etter kvisten! Ser det nå.
Avsluttet .

Skarp og fin Hagesanger i flott positur.Clone sporet fikser du på et blunk.Grenen forstyrret litt..Jeg likte bildet ditt.
mvhO
Stine J.

Hei Ketil

Pent og skarpt bilde (om enn ikke ditt mest spennende fuglebilde) av den lille fuglen. Tror ikke jeg har sett den krabaten før. :) Rester etter kloning er nevnt allerede.

Fortsatt god sommer til deg. :)

mvh Stine
Avsluttet .

Hei Ketil,

Meget behagelig bilde. Flott utført.

mvh
Tommy
Knut Børge S.

Hei Ketil!

Et meget flott artsportrett av hagesangeren dette, severdig naturfoto!

mvh KBS
Kjell Sigurd S.

Grei artsdokumentasjon av en vanskelig krabat. Interessant å lese teksten. Restene etter PS er nevt. Hadde forøvrig en munk på besøk i vinter, antar den fikk problemer etterhvert. Det var kanskje mulig for den å overleve den milde vinteren?

Kjell S
Avsluttet .

En meget flott hagesanger, veldig fint lys. Fin bakgrunn som står godt til fuglen. Mvh Liselotte
Avsluttet .

Hei Ketil
Et vakkert bilde fra en bio foto mester, nydelig skarphet og lys. Kloningen er nevnt i første akt ser jeg, ellers har jeg ikke så mye å lære bort til deg annet enn at jeg som du benytter litt for høy Iso og får litt mye støy som er vannskelig å få helt bort...

Rune
Kjell G.

Jeg gleder meg over nok et fint artsportrett i serien din. Flott detaljering. Klonespor må ansees som et kompliment, siden det ikke er noe mer vesentlig å nevne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu