Bildet inngår i albumet Landskap -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • sigma 150mm macro hsm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger484
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267971} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ole-Kristian T.

God morgen, Tom! Stilig bilde synes jeg, liker det blå, pluss det melkehvite vannet med tåka i nakgrunnen. Blåsa og litt av en båt skaper nødvendig blikkfang. Hva med å kutte litt i venstre billedkant slik at formatet blir helt kvadratisk? For øvrig ha en god dag!
Simen B.

Flott dette Tom. Liker kontrasten mellom det nesten hvite havet og det mørke. Fine toner.

mvh Simen
Olav Ø.

Trenger vi blikkfang for enhver pris? Jeg ville clonet vekk både blåse og båt og hatt bildet som en rolig flate med fine elementer med tåka, vannet og åsen bak i alt det deilige blå. Jeg syns særlig den halve båten er direkte forstyrrende, komposisjonsmessig.
Tom T.

Takk til dere:) Til Olav: Liker spørsmålet ditt:)

mvh TomT
Avsluttet .

Dette er fint men jeg liker også spørsmålet til Olav,har stilt det selv ved flere annledninger der folk plent skal ha med et eller annet blikkfang.Hvorfor det viss bildet fungerer godt uten.Her tror jeg bildet kan fungere godt uten båten og blåsa,men biildet er også greit som det er.Det vil bli to forskjellige bilder med og uten og begge vil være fine.
Et godt bilde igjen Tom!
Hilsen Tone!
Tom T.

Takk Tone:) For meg er det ikke landskapet som er bilde her, båten er bilde her. Noen ønsker sikkert å se hele båten, synes bilde med hele båten , fort blir veldig normalt.

mvh Tom T
Inger-Lise S.

Hei! Dette bildet liker jeg godt! Du har valgt en god komposisjon. Det gjorde seg med bare litt av båten, blåsa og den store vannflaten.
Tåka gir god stemning.Et ekstra pluss for at den dekker endel av både vann og land. Fine blåtoner i tillegg!

Inger-Lise
Geir N.

Jeg synes du har komponert bildet meget bra her . Dette kan du kopiere i stort fomat å henge på veggen. Meget bra dete.
mvh
Geir
Geir F.

Jeg likte det. Båten hører med. Småfrekt plassert. Skaper dynamikk.
Selvsagt må man ikke altid ha et blikkfang men det er ikke til å komme bort fra at bildene ofte kan bli noe kjdelig da.
-fløde-.
Per Henning W.

Stilig med den ''påtryne plaseringen'' av båten. Komp og farger er bra..
Hanne S.

Syns dette er flott, liker fargene og det kvadratiske formatet. Nydeli kombinasjon med dype blåfarger i fjellene og isende hvit sjøtåke.

-Hanne.
aase r.

Hei Tom

Nok et spennende foto fra deg.

Dine bilder er ''krydder'' her på ''dotten. Det er nok av bilder som forteller ''alt''. Dine trigger min egen fantasi og får meg til å filosofere videre, det setter jeg stor pris på.

MVH

Aase
Stig Børre E.

Herlig. Sært som vanlig.
Ingen tvil om hvem som er opphavsmannen... :-)

StigB
Truls L.

Flott bilde med fine farger og fin stemning. Likte plasseringen av blåsen og det lille man ser av båten :)

Mvh Truls
Nely d.

Hei Tom, For en trolsk stemning det var på dette bildet. Lyset og det stille vannflaten gir en flott stemning. Dit får jeg lyst til å dra! Jeg er enig i at båttuppen skaper spenning. Den pirrer også nysgjerrigheten. Hilsen, Nely
Stine J.

Hei

Dette er bra. Jeg liker komposisjonen med båten som stikker seg inn mot bøyen fra høyre som det menneskelige tegnet i den vakre naturen. Herlige farger og toner.

mvh Stine
Stein Oleiv B.

dette er deg i et nøtteskall. utsnittet og formatet er det som tyder mest på hvem dette er fra. og deretter har du develjkente natur og villmark motivene dine, spessielt fjellet i bakgrunnen. for å ikke nevne tåka. du er en mesterpå utsnitt, en av de beste. slik du kutter båten der du har kutta den, lar oss undre på om der er en mann oppi som skal tidlig ut å fiske etc, eller om den bare ligger der, død og tom. kompen er i alle fall utrolig. nok et storslagent bilde fra deg!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu