Daniel Josefsen - Bs 7
Samme dag som bildet av Simon. Synes dette også ble ganske bra, så legger ut dette også. Kommer kanskje et til fra fonna;) Daniel er kanskje litt mørk? Liker at man ser snøspruten fra hoppet i lyset fra blitzen. Traff også her på en annens blitz;)
Nok så fornøyd
Bildet inngår i albumet Fonna - Bilder tatt på Folgefonna 07.
Utstyr
  • Nikon D40
  • Nikkor AF-S DX Zoom 18-55mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Nils Magnus N.

Hei,

Har sett på flere av bildene dine, og dette er en sjanger jeg synes du behersker meget bra.

Blir ganske likt som mange andre av bildene dine, men det gjør jo egentlig ingen ting. Det er jo vakre omgivelser og farger i bildene.

Jeg synes det er et pluss med de to personene som står oppe på steinene til venstre i bildet, skaper litt mer liv i bildet liksom.

Mvh
Nils Magnus Nilssen
Tommy L.

Jeg er klar over at disse bildene er nok så like, hvertfall for folk som ikke er inne i sporten selv. Disse bildene fra fonna er tatt i løpet av to kvelder, på samme hopp, så blir jo samme greia. Men tusen takk for fin kommentar=)

Mvh
Tommy Larsen
Avsluttet .

Et vakkert bilde med flott natur og et flott lys, og action med hopperen i lufta.
Flott bilde. Mvh Liselotte
Avsluttet .

Fin blanding av natur og sport. Selve personen i bildet kommer litt ''bort'' i all naturen, men det er vel kanskje slik du vil ha det?
Tror et skikkelig nærbilde av hopperen, med bare den vakre himmelen som bakgrunn, hadde vært stilig i slik belysning.
Tommy L.

Igjen takk for kommentarer! Det du foreslår Svein Ove tar seg kanskje ut i en avis eller liknende, men for folk som har litt peil på sporten tar ikke det seg særlig bra ut..

Mvh
Tommy Larsen
John Einar L.

Helt enig, slike nærbilder er lite verdt. ''blitzlånet'' ditt har vært vellykket. Veldig fine bilder i denne serien, skutt i rett øyeblikk med oversiktlig komposisjon. Dette heller mot venstre.... Kunne tenkt meg å sett bildene til eieren av blitzen.
Sven Jostein K.

Likte dette veldig bra, snøspruten gjorde det enda bedre enn det forrige!

Min ide til forbedring: ved å stå litt litt lavere kunne du fått hopperne opp i silhuett mot den lyse delen av himmelen. Tror dette hadde blitt enda bedre, men vet ikke om det hadde vært mulig.
mvh.
Sven Jostein
Sverre H.

Hei Tommy,

Grattis med noen fine shots fra fonna. Jeg mener at dette kanskje er det beste av de siste bildene du har presentert. Mye på grunn av Daniels posisjon og stil. At han ikke helt kom over skylinjen, gjør så mye synes jeg. Han kunne seff vært en tanke høyere, evt du lavere, men det er pirk. Flott lys denne kvelden :)

Bra at du har utnyttet lyset til fotografene med penger til blitzanlegg, det viser kreativitet! Bruk det mann har, og det blir resultater av det også!

Folkene i bakgrunnen må du ikke fjerne! De passer flott inn, og tillegger bilde en fin dimensjon.

Ser at du har spurt om problemer med fargene når du lagrer til web? Har du forsatt problemer med dette? Dette er mest sannsynlig er fargeprofil problem. Bilder til web bør du lagre i noe som heter sRGB. Ikke alle nettlesere takler eks RGB1998. Om dette ble gresk så si i fra.

Uansett, et flott bilde! Stå på!

mvh
Sverre.
Tommy L.

Tusen takk for kommentarer=)
Jeg vet at det heller mot venstre, begynt å irritere meg grenseløst etter jeg la merke til det! Er det no enkel måte å fikse på dette i photoshop?

Tror jeg har funnet ut hvordan jeg beholder fargene nå=)

Vet at jeg kunne stått litt lavere, men var en del andre fotografer der som kom en stund før meg, så de beste plassene var opptatt. Så fort en av de flyttet seg littegrann så klarte jeg noen ganger å lure meg til en litt bedre plass;)

Utrolig gøy å høre at folk liker bildene mine! =)

Mvh
Tommy Larsen
Avsluttet .

Ja det er rette læreinstillingen å svare på en kommentar at siden jeg ikke har peiling på sporten så kan jeg bare la være å si hva jeg mener om komposisjonen og bildet ellers. Har stått på snowboard selv i 10 år har vel over gjennomsnittet peiling på sporten. Mener likevel at et heftig nærbilde av samme hoppet hadde gjort seg bedre.
Tommy L.

Beklager hvis jeg klarte å fornærme deg Svein Ove, var absolutt ikke meningen! Men det jeg mente var at sånn du mener hadde vært fint ofte er slikt man ser i aviser og liknende, som regel tatt av fotografer som ikke har peiling på sporten i det hele tatt. For en som har er litt inne i sporten vil man gjerne se hva som skjer, altså hvor stort hoppet faktisk er osv. Jeg mener hvertfall at hopp og landing så og si alltid må være med.. Men det er jo smak og behag da.. Men et slikt bilde hadde aldri kommet på trykk i et snowboardblad f. eks..

Mvh
Tommy Larsen
John Einar L.

Det enkleste er å bruke crop tool til å rette opp horisonten i PS. Trekk øverste del av boksen ned til horisonten for å ha en referanse, dra i hjørnene for å rotere bildet, når horisonten så er rett i forhold til referansestreken cropper du bildet rett innenfor skeivheten du nå har laget ved rotasjonen.
Marcus B.

Hej Tommy!

Det här var också en otroligt bra bild. Snyggt med snön som ligger kvar i luften efter hoppet och den är upplyst bakifrån. Kanon.

Mvh
/Marcus
Daniel T.

gratulerer med bilde på trykk. vell fortjent. det var kult.
bildet er bare helt konge. grattis.
syntes det var fett å bla opp i playboard å se det. måtte smile litt for meg selv. keep it up niggah!:)
Tommy L.

Takk takk Daniel :-)

Aldri hatt noe på trykk før, så det var moro! Men du hadde nok vunnet du om du hadde sendt inn noe selv ;-)


Mvh
Tommy Larsen
Glenn S.

Helt rått, henger meg på Daniel... Var kult å se det på trykk, selv om det er en stund siden nå.. Keep it up!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu