Simon Fossheim - Fs 5
Dette bildet er tatt to dager etter det forrige bildet jeg la inn fra Fonna, på ca samme tidspunkt i døgnet. Kjøreren er nå Simon Fossheim, som også gjør en Fs 540 på det største hoppet. Traff her også en av de andre fotogtafenes blitz. Fargene er svakere enn de egentlig skal være fordi det blir dårligere når jeg lagrer for web.. Noen som vet hva jeg kan gjøre galt?
Veldig fornøyd
Bildet inngår i albumet Fonna - Bilder tatt på Folgefonna 07.
Utstyr
  • Nikon D40
  • Nikkor AF-S DX Zoom 18-55mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne Ø.

Praktfullt bilde, motiv!!!
Stilig med han oppi høyden her og lyset som er så flott fremstillt her.

Anne:)
Tore M.

Hei!

Jeg har samme problem med fargene når jeg legger ut bildene på dotten, men jeg aner ikke hvorfor...

Men når det er sagt: kan fargene bli særlig mye bedre enn her? Bildet ditt er jo rett og slett nydelig, men jeg må jo innrømme at du har hatt litt flaks som traff blink på en av de andre blitsene!

Helt fantastisk bakgrunn (kanskje de to folka kunne blitt fjerna i PS?), og nydelig komposisjon. Jeg legger meg padde flat for et sjukt fint bilde, helt i Mattias Fredriksson-klasse!

Kjempebra, jeg trykker på anbefalings-knappen!

Hilsen Tore
Geir Helge S.

Godt bilde, der blitsen hever det bra bra til enda bedre.
Husk å konvertere bilder til sRGB før webvisning. Kanskje det er grunnen til at du får fargeavvik.
Tommy L.

Heisann, og tusen takk for fine kommentarer:)

Det at fargene blir svakere når jeg lagrer for web irriterer meg grenseløst! Det skjedde ikke før, men har begynt å skje i det siste. Konverterer til sRGB, men hjelper ingen ting! Har begynt å skru opp fargene litt før jeg lagrer for web, men da er det jo håpløst å få det sånn som jeg egentlig vil ha det! Er så irriterende for jeg sitter her og ser på et bilde med mye friskere farger enn det dere ser=S

Du nevner de to menneskene på fjellet i bakgrunnen der Tore, og mener de kanskje skulle vært fjernet i PS.. Jeg er faktisk ikke helt enig i det, synes faktisk at de hever bildet litte grann jeg. Vet ikke om noen er enige med meg i det eller om det bare er meg men..

Tok masse bilder den kvelden som kunne vært like bra som dette om jeg bare hadde hatt egen blitz, så skal komme flere som dette bare jeg får meg det;)

Igjen tusen takk for positive kommentarer=)

Mvh
Tommy Larsen
Marcus B.

Helt vansinnigt snygg bild detta!

Ser totalt proffsigt ut när han är upplyst av lampor eller blixt från bakom kicken. Dessutom har du fångat åkaren i rätt ögonblick. Man kan ju i princip se vilket trick det är, coolt. Sen är himlen fantastisk och jag gillar den lilla detaljen att det står 2 personer till vänster om solen. Detta är nog den snyggaste snowboardbild jag sett här på Foto.no. Bara att gratulera!

Mvh
/Marcus
Tommy L.

Oi for en kommentar! Tusen takk=) Er så utrolig gøy å høre slikt! Er veldig fornøyd selv, og da er det ekstra gøy å høre at andre også liker det=)

Mvh
Tommy Larsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu