et øyeblikk på strå
Etter en uke med filming av revy, er det godt å komme hjem og slappe av med litt dråper (og blåtoner) igjen.
Bildet inngår i albumet Dråper -
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • tamron 90mm
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265906} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Fred S.

Hei Ingebjørg vaktmesterassistent og revy-filmer ! Du har av hvert å tjone med i sommerferien skjønner jeg; og å filme på revyfestivalen høres unektelig morsomt ut. ..men sikkert varmt også. kanskje ikke så mye tid til soling og bading..
Bildet ditt er pent, både mht fargevalg og ''linjeføring'', men ikke så mye mer enn det denne gangen. Savner den briljansen en ofte finner i dråpebildene dine, denne ble litt tam. Kunne nok dessuten ha tenkt meg å se ''hoveddråpen'' helt skarp....

vh fred
John H.

Hei Ingebjørg
Endelig på bana igjenn med et igjenkjennelig ''Ingebjørgbilde''. Med igjennkjennelig mener jeg en harmonisk men samtidig spennende og dynamisk komposisjon. Der har du et naturgitt talent. Andre særpreg er duse og gode farger. Denne gang blått, som er din farge. Så var det dråpene. Skarpheten sitter der den skal være og de uskarpe dråpene og de tre stående stråene gir dybde. Det stående formatet er etter min smak best til ''skulpturelle'' motiv som dette. Toppers.
John
Tove H.

Vakkert dette! Liker komposisjonen med fine linjer, de blå fargetonene og dråpene.
Mvh Tove
Carina Hedegaard F.

Hei!
Jeg synes dette var veldig vakkert! Fin og enkel komposisjon med fine elementer av linjer og dråper. Liker dusheten på dråpene, og synes fargene gir bildet et mykt og elegant uttrykk :)

Mvh Carina
Bård P.

Aldeles nydelig. Hadde likt å hatt dette på veggen :)
Veldig inspirerende å se så bra bilder.

bård
Jan Frode A.

Jeg har veldig sansen for de blågrå tonene i bildet. Myke linjer og former i øvredelen, og elegant positur på disse 3 oppreiste stråene.
Nydelig brudd i linjene med strået som legger seg på tvers. Her får en følelse av at det er dråpene som tynger. Liker fokusplanet, og syntes i det hele tatt at der er noe vakkert og skjørt over motivet. Jeg anbefaler :-)

mvh Jan Frode
Ruth S.

Nydelig og sart. Som tonene i en fiolin. Jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale.

-ruth-
Svein B.

Heisann Ingebjørg, blått og definitivt ''deg'' dette. Nok ett bevis for at dette er en sjanger du behersker uhyggelig godt. Både fordi du har særpreg i bildene dine- og spesielt fordi bildene ofte oser av kvalitet. Enkelt og rent, delikat bruk av dybdeskarpheten. Stråene danner en harmonisk kulisse for dråpene- der den store dråpen i front trekker blikke passe godt til seg og danner ett naturlig fokuspunkt. Dette er godis Ingebjørg.

Mvh
Svein B
Marie J.

Har sett på hele serien din om dråper, og dette tar kaka!

mvh MJ
Kjell Sigurd S.

Her var det definitivt noe ''Ingebjørgsk''! Liker komposisjonen godt. Blåtonene holder du i et litt dystert, men kledelig, leie. Kunne nok tenke meg anelsen bedre skarphet på dråpen. Ellers et bilde jeg liker godt.

Kjell S
Inger Anne Maritsdotter V.

Du kan med fordel kutte ca. 6-7 cm av øvre del, det blir litt ''tomt'' der øverst,
ellers et fint bilde med en fin ekelhet,
litt meir skarphet på dråpen hadde gjort seg.

Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye for kommentarer og opp til fire anbefalinger! Jeg synes at det er en stund siden jeg har tatt bilder er har vært skikkelig fornøyd med, men dette er ikke så langt unna. Skarphetsmangelen er der, men selv synes jeg ikke at det trekker for mye ned. Uansett hjelper det på å høre deres meninger!

Fred - javisst har jeg å tjone med. Det er andre gang jeg er på Høylandet og filmer revyfestivalen. Det var 16-timers arbeidsdager, få pauser og uten lønn. Men definitivt verdt det.

Inger Anne - Jeg synes at det tomme rommet bidrar i en positiv grad her, men så har jo også jeg en forkjærlighet til flater da.. Jeg føler ikke at det er så tomt som det kan se ut til.

-ingebjørg
Anne Ø.

Gode linjer og de dype blåtonene gjør dette til en svært god stemning.
Stilig med grenen med dråpene som bryter opp den horisontale linjen.
Savner litt mer skarphet på dråpen.

Anne:)
Inge S.

Hei.
Et rent og pent motiv med fine duse farger. Dråpen er det
vel ingen vits i å nevne noe om for det veit du :-)
Ellers bra og fint format.

Mvh Inge
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg!
Regner med det meste er sagt ovenfor der bildematerialet får ros. Innholdet og plassering er det klasse over og likte dette meget godt. kanskje dradd fokusen litt bedre inn på dråpen, men småpirk og kanskje uvesentlig for bilde. Flott.

Mvh RK
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til dere tre siste.

Jeg skal ta dette med skarpheten til ettertanke, men jeg vet jeg kan være litt sløv.

-Ingebjørg
Avsluttet .

Et godt og gjennomtenkt bilde. Tonevalget er jo utmerket, liker også de hvite feltene i bilde. Elementene er godt utnyttet i bildeflaten, eller er det strå det heter? :)

Et behagelig og flott stykke arbeid.

TaS
Anette L.

Hei:)
Et meget vakkert bilde. Liker linjene og det enkle fine blåfargen. Dråpen gjør hele bilde, og jeg synes det ble et flott resultat!

Mvh Anette:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu