Rødnebbterne, Tromsø
Bildet inngår i albumet Pip-pip'er i Norge -
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF 70-200 2,8L IS
  • Brennvidde125mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • AnnetSted: Tromsø
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger446
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Morten M.
Likte dette bilde ditt, ser ut som fuglen er klar til å stupe... kanskj zoomet inn litt eller tettere utsnitt? forsåvidt ikke skarpt nok på min skjerm...
Anders D.
Flott bilde og likte skyggene som vingen gir på halsen hans/hennes. ;)
Kanskje et tettere utsnitt ja, også ville jeg ha tatt bort skyene på venstre siden.
Mvh. Anders
Knut H.
Hei Thorbjørn.
Posituren med stjert og vinger i full utfoldelse
med blikket konsentrert om de påfølgende stup.
Fint fanget situasjon der lys og skyggen inn på
fuglen er god.Himmelbakrunn er ikke spennende
men for og få den i denne posituren er de ikke
til og unngå.derfor liver skyen opp i bakrunnen.
Mvh Knut
ketil o.
Hei Thorbjørn!
Her synes jeg ikke skarpheten er helt på topp,skulle gjerne sett noe av ternas øyne. Grei positur. Litt nærmere så hadde det hevet bildet betraktelig.
Bakgrunnen er helt ok. Håper ikke du synes jeg var streng nå:)
Mvh:
Ketil
Avsluttet .
Hei Thorbjørn. Synes den er flott med vingespenn og stjerten så flott utfoldet. Synes også att himelen er fin og naturlig med skyen. Kunne kanskje vært ett tettere utsnitt, men jeg liker bildet som det er .

Venlig hilsen Lillian.
Thorbjørn R.
Takk for verdifulle innspill.

Bildet er beskåret (croppet) så mye at det har gått ut over detaljene/skarpheten. Jeg var litt usikker på hvor tydelig dette er, men har vel nå fått svar på at det synes godt.

Skulle jeg croppet enda mer (og fått et tettere utsnitt som flere med rette etterlyser), så hadde jo skarpheten/detaljnivået blitt ytterligere redusert.

Alternativet hadde selvsagt vært å være mer på høyden i opptaksøyeblikket og zoomet inn til full brennvidde (200 mm) istendenfor 125 mm, som ble brukt her. Det hadde gitt et tettere utsnitt, med flere detaljer.

Skyen til venstre kan kanskje oppleves som et uromoment av noen, men jeg synes at det blir litt sterilt uten. Helst skulle jeg sett noen skyer også til høyre, for å skape balanse.

Kjetil: Jeg vet ikke om du er spesielt streng - innvendingene dine er helt på sin plass. Men uansett setter jeg pris på ærlige (og strenge) tilbakemeldinger.
Ketil K.
Dette blir vel standard portrettstilling på rødnebbternen. Litt liten fremstilling, ser helst bildene i 768 pikslers høyde, så du har 200 piksler å gå på. Noe hardt lys med mørke skyggepartier. Skyen bak blir ikke markert nok til å spille noen avgjørende rolle i bildet, og bakgrunnen oppleves rel. flat.
Per Einar G.
Hei,

Bildet var helt OK det, sett fra en ikke eksperts vinkel på fugle motiv. Dersom du ønsker et tettere utsnitt så kan du jo prøve Noiseware for å redusere støy etter at du har foretatt et tettere utsnitt, dette har fungert positivt på endel av mine bilder. Fungerer tiltider bedre enn PS på støyreduksjon.

Per E.
Lars-Anders M.
God fotojakt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu