Tåkelandet
Trodde jeg var ferdig med knoppsvaner for en stund, men jeg klarer ikke helt å holde meg borte :-)
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265414} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ivar B.
Nei hvorfor i alle dager skal du holde deg borte. Du har virkelig jobbet med disse fuglene og delt mange flotte historier om familielivet. Stemningsfullt familiebilde dette også. Stilt og mystisk, og kledelige blåtonene indikerer en stille morgenstund. busken oppe i høyre balanserer bildet fint opp mot fuglene i motsatt side. Flott! Mvh Ivar.
Inger-Lise S.
Nydelig! Fin stemning i bildet. Lekre farger. Fin dis, som gjør seg godt.

IngerLise
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker til dere to. Ivar; her har jeg for en gang skyld laget svanebilder på kvelden :-) Ellers er den store planten der bak en såkalt Tromsøpalme. En plante som ikke er værlig velkommen, men dekorativ.

Kjell S
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Herlig stemningsfult og vakkert. Et severdig og flott naturfoto!

mvh KBS
Kjell Ivar Ø.
Flott stemningsbilde Kjell behagelige fargetoner.
Mvh Kjell ivar
Torbjørn K.
Vakkert miljøbilde av ''skjønnheten'' og den stygge and-ungen bakerst. Jeg synes blåtonene og tåka gir bildet en fin stemning. Ideelt sett kunne jeg kanskje klart meg foruten den høye busken i vannlinja, da den stjeler noe oppmerksomhet fra svanene.

Torbjørn
ingeborg w.
Stille og rolig, dempet og dust, avslappende... Her passer det godt med lave kontraster til den rolige stemningen. Som vi har pratet om noen ganger før, noen ganger er detaljene utvisket, en kan ikke alltid behandle histogrammer og levels likt, da været og lyset ikke alltid er likt. Tromsøpalmen gjør seg godt synes jeg, litt motvekt mot svanene over vannlinjen.
Robin J.
Flott miljøbilde av svanen med unger. ''Tåken '' gir et litt mystisk slør over bildet. Tromsøpalmen tar litt mye oppmerksomhet men det blir på pirkestadiet. Fint bilde.Mvh RJ
Anne-Lise S.
Tåka får frem en litt mytisk eller eventyrlig stemning over det hele, og jeg tenker litt på alver og ''den grimme ellingen'', små, flyvende feer og eventyr der dyr kan snakke. Herlig plassering av svanene i bildet, og god lagdeling innover. Liker godt de svake fargene som kler stemningen her så godt. Bildet oser av ro og stillhet. Rekreerende for sjela.

Anne-Lise
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Torbjørn; jeg har utsnitt uten tromsøpalmen, men synes det blir litt for ''tamt''. Får jeg tid så legger jeg ut et for sammenlidningen sin skyld. Ingeborg; ja, som vi har snakket om så er bilder laget i tåke vanskelige å redigere. Synes fortsatt jeg har noe igjen for å klare å presentere det slik jeg opplevde det.

Kjell S
ketil o.
Hei!
Først og fremst stemningsfult. Tåken tilfører bildet ekstra liv og mystikk.
Mvh:
Ketil
Avsluttet .
Fint bilde, men jeg syns det er alt for mye unødvendig luft rundt motivet. Du kan kutte deler av den grå ''himmelen'' og litt i venstre side uten at det ødelegger bildet, heller tvert i mot:) Men motivet er stemningsfult og pent.

mvh
Hans
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker fra dere også. Hans; det jeg forsøker å formidle er stemningen, og jeg mener derfor at det bør være såpass miljø i bildet. Forslaget ditt skal jeg allikevel teste.

Kjell S
Eyvind R.
Et stemningsfullt og vakkert miljøbilde av knoppsvaner. Jeg synes du har valgt et utsnitt som fungerer bra. Nydelig lys. Artig med ungene som er svært forskjellige i fargene..

Mvh Eyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu